Седмичен хороскоп от 14 до 20 ноември


Седмичен хороскоп от 14 до 20 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица няма да ви затрудни да решите с лекота всички онези въпроси, които се натрупаха и така умело избягвахте. В понеделник ще трябва да използвате опита си и да покажете на какво сте се научили през последните седмици. Ако искате успех във вторник помнете, че дипломатичността е най-доброто оръжие. В сряда неаргументирано самочувствие може да отблъсне мнозина и да провали ваши реални шансове. Четвъртък и петък наблегнете на реалните действия. Изберете такива, които най-добре да демонстрират уменията и най-добрите ви качества. Опитайте се да се отървете от служебната суета през почивните дни. Друга възможност да почивка няма да имате.

Телец

През тази седмица най-важната ви задача ще бъде да запазите своето спокойствие и да действате, водени единствено от разума ви. Понеделник не е ден, в който да действате според настроението си, под влиянието на стари чувства или обиди. Във вторник няма да е възможно да откликвате на всички своите желания, колкото и да са силни и колкото и да сте убедени, че не може да се въздържите. В сряда може да попаднете в плен на илюзии, но помнете, че само след няколко дни картинката ще е съвсем различна. В четвъртък се опитайте да се съсредоточите върху работата си и да не допускате разни пеперуди да пърхат в корема и мозъка ви. В петък трудолюбието ви няма да остане незабелязано. През почивните дни смело планирайте пътуване. То е точно това, от което се нуждаете.

Близнаци

Очаква ви една много приятна седмица, изпълнена с много срещи и нови впечатления. Това, което си намислите в понеделник има най-голяма вероятност да се сбъдне. Разбира се не забравяйте правилото желанието ви  да не вреди на някой друг. Във вторник и сряда се опитайте да решавате проблемите без да бързате и оставайте настрана суетата. В четвърт ще разберете, че много от ситуациите вече сте ги преминали и използвате опита си градивно. Продължавайте по същия начин. Не повтаряйте същите грешки. Събитията от петък ще са във ваша полза ако бъдете по-инициативни и напористи. През почивните дни обърнете повече внимание на децата, ще ви трябва повече търпение при общуването с тях. Ще се наложи и да попишете домашни.

Рак

През тази седмица душевният подем, който ще усетите ще ви позволи бързо и лесно да се справите със сложни служебни въпроси и предизвикателства. Още в началото на седмицата ще усетите, че късметът е на ваша страна, което не означава, че бездействието ви ще бъде незабелязано, а че с лекота ще се справите с най-сложните задачи и не бива да пропускате  този момент.  Вторник е добър ден за...

... за ВСИЧКИ зодии - ТУК :)

.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама