Седмичен хороскоп за 10-16 юли


Седмичен хороскоп за 10-16 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ви очаква непланирано пътуване зад граница. Последиците може да са решаващи за живота ви в положителен смисъл. Не се колебайте да поемете риск, особено ако отговаряте само за себе си. По-късно ще съжалявате, че не сте се решили. Длъжни сте да опитате всички варианти. Важно условие за успеха ви ще бъде да не разказвате на всички за плановете. Въздържайте се да споделяте подробности дори с най-близките си хора.

Телец

Бъдете сигурни, че това, което ви поднесе седмицата ще е точно това, от което имате нужда. Вие може да сте на друго мнение, но не винаги сме наясно относно това, кое е най-доброто за нас. В средата на седмицата може да бъдете подведени от изкушения. Помислете добре какво би ви донесло това за в бъдеще. В здравословно отношение денят е подходящ за диета, която за подобри тонуса ви. Може да започнете да увеличавате постепенно физическото натоварване, за да подобрите формата си, особено ако сте над 30-те. В личен план не форсирайте нещата и не изисквайте насилени обещания.

Близнаци

Това е седмица, в която започва нов период за вас. Не се колебайте да се захванете с всичко ново, което ви се изпречи на пътя или в мислите ви. Ограничете се от влиянието на онези, които подлагат замислите ви на съмнение или просто ги използвайте за повече вдъхновение. Може да споделите съмненията си с близките си. Те ще ви дадат ценни насоки. В сряда и четвъртък бъдете внимателни при покупката на по-големи вещи. Може да не забележете недостатък по тях. Почивни дни вземете пособия за писане, тъй като идеите ще идват една след друга и ще ви съжалявате ако забравите някоя от тях.

... за всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама