Седмичен хороскоп за 11-17 юли


Седмичен хороскоп за 11-17 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Началото на новата седмица може да е плодотворно, ако сте заети с преговори или обсъждане на лични въпроси. Едва ли си струва обаче точно днес да давате начало на нови дела, особено във вторник. В сряда използвайте момента за анализ на ситуацията и оценете как са се стекли събитията и какво трябва да предприемете в близките дни. При желание можете да изпълните с енергия актуалните ситуации, макар че едва ли ще сметнете за нужно да се съобразявате с мнението на околните. Ако все пак решите да се обърнете към някого за помощ, не отбивайте пътьом съветите, иначе ще загубите интереса на друг човек към вашите проблеми.

Телец

Има смисъл понеделнишки да направите крачка назад и малко да почакате, докато другите проявят своите намерения. Близките дни може да са малко сложни и най-добре е да си постелете добре и да не бързате. Така ще можете да извлечете полза от случващото се. В четвъртък напрежението търси изход, намерете подходящия начин за това. Но не си усложнявайте живота по никакъв начин особено през последния работен ден. Зад поривите на въодушевление не пропускайте знаците на интуицията. Не бързайте, оставете другите да се изкажат, наблюдавайте случващото се. Бъдете търпеливи с близките си през почивните дни.

Близнаци

Понеделнишки можете да поработите плодотворно, да обсъдите нещо важно, да оформите важни документи. Вторник обаче не е най-подходящият ден да зададете правилния ход на нови дела. Просто плувайте по течението, което обаче не означава, че то не може да бъде бурно.В четвъртък действайте според обстоятелствата. Главното е хармонизация на ситуацията и ново ниво на взаимно разбирателство. Петък вечерта можете да усетите интерес към изследвания, тайни на други хора. Не е изключено да ви се разкрие нещо, което сте искали да знаете.

Рак

Много неща можете да свършите още сутринта през първия ден на новата седмица. След това ентусиазмът ви може да се изпари и денят да премине в предчувствия, очаквания и наблюдения. Не следва да започвате нови дела, да влагате пари, да подписвате важни документи. Най-добре е в сряда да не се занимавате с никакви отговорни действия, посветете това време на търсене на информация, физическа работа, спокойно разнищване на текущите проблеми. Възможни са интересни новини, предложения и идеи за бъдещо сътрудничество, най-вече в петък. Има вероятност от неочаквани промени в работата, постарайте се да изпълните всичко в срок.

Лъв

Понеделник не е най-добрият ден за инициативи, експерименти и рискове. Леко се оттеглете в сянка и нека животът сам ви поставя задачи. Но дори днес да не се случи нищо важно, нещо може да се подготвя. Във вторник не се отпускайте. Преговори и общуване може да се затегнат – гответе се опонентите ви да проявяват упоритост и несговорчивост. Сега е много важно да си подсигурите достатъчно физическо натоварване.Използвайте за това почивните дни.

Дева

Ако партньорите ви имат проблеми, това може да ви засяга повече, отколкото ви се струва. Особено през първия ден на новата работна седмица. Не се измъквайте и не отлагайте помощта „за после“ във вторник. В случай че се налага да убеждавате някого в нещо, избирайте сериозни аргументи. Няма да стане нито с бурни емоции, нито с оказване на натиск. В четвъртък правете всичко точно, красиво и по правилата. Ако успехът не дойде веднага, то не е изключено да получите резултат след няколко дни. В храненето са полезни ограничения, но не гладуване. Направете си едни разтоварващи почивни дни.

Везни

През тази седмица може да постигнете необходимите резултати при добро желание. Понеделник е благоприятен  за работа с информация и пътувания. С напредване на дните ефективността леко спада и ще изисква доста повече усилия за осъществяване на набелязаното. Ако в сряда се готвите да се заемете с нещо освен текущите си отговорности, отчитайте възможните рискове и повече се интересувайте от подробностите.  В петък действайте без бързане, в свой интерес и без излишна самонадеяност. Освен отношенията пазете здравето си, не се товарете допълнително.

Скорпион

През тази седмица планирайте натоварването и следете здравето си. Напрежението не е желателно, а в работата се старайте да действате в рамките на инструкциите. Във вторник рискът е оправдан само в изключителни ситуации. Обстоятелствата се променят независимо от вашата воля и в близките дни ви очаква важна новина, среща, разговор. В края на седмицата някой приятел може да изиграе значителна роля в събитията от вашия живот и колкото повече интереси и планове за бъдещето имате, толкова по-голямо значение може да има изненадата, която ви очаква.

Стрелец

През тази седмица не се отпускайте дори за минута. Всеки ден може да ви поднесе изненада и това може както да подобри позициите ви, така и да ви усложни живота. Важно е веднага да вземете ситуацията под свой контрол и да решите как да действате в близко време. В сряда отдайте предпочитание на сигурни източници на информация. Постарайте се да не създавате тайни от половинката. Петък може да ви се стори по-спокоен, но ще бъде трудно да мръднете някоя ситуация от място. Изпълнявайте текущата си работа и се радвайте на общуването с близки по дух хора.

Козирог

През тази седмица най-добре да се въздържате от нововъведения и да въведете в ред това, което имате. В процеса ще се появяват нови идеи, а старите проекти и неща ще получат нов живот. Същото се отнася и за отношенията – обърнете внимание на хората, които след дълго отсъствие отново се появяват в живота ви. Във вторник е необходимо е бързо да се ориентирате, ако наистина искате да промените живота си към по-добро. В екипа са възможни търкания и ще ви се налага да превключвате и да се разсейвате, за да не излязат емоциите ви от контрол. През почивните дни откровеността на околните може да е от полза и да проясни перспективите.

Водолей

През тази седмица са възможни са задръжки, нарушаване на планове и договорености, разочарования от срещи, за които сте имали големи надежди. Вероятно изпитвате напрежение в отношенията с околните, може да се появи взаимна придирчивост и неспособност да балансирате противоречията. В средата на седмицата същите тенденции добре ще работят при необходимост да отстраните проблем или пукнатина. Но текущите ви дела ще се придвижват успешно. В четвъртък не се поддавайте на тревога, не предприемайте нищо, което прави позицията ви уязвима. Отложете за друг период вземането на важни решения.

Риби

В понеделник може да решите финансов въпрос във ваша полза, но най-добре да се въздържате от големи парични операции. Денят ще е наситен с различни възможности, затова се постарайте да действайте организирано и да успеете колкото се може повече. В четвъртък удоволствие ще ви доставят срещи с приятели, а новините може да означават, че на дневен ред се задава още едно важно дело. Петък не е лош и за сърдечни въпроси, но привечер може да усетите повече напрежение и потребност да изхвърлите това, което ви се е натрупало. През почивните дни бъдете внимателни, близките дни изискват мъдрост в отношенията, които искате да запазите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама