Седмичен хороскоп за 12-18 декември


Седмичен хороскоп за 12-18 декември
Снимка: iStock/Guliver

Много любов ни чака през новата седмица. Ето за кои зодии...

Овен

Леко и приятно ще протече времето на първия ден от новата седмица. Ще сте най-веселият и жизнерадостен представител на зодиака в понеделник. Във вторник чарът ви ще пленява и с лекота ще постигате целите си. В сряда ще ви се наложи да се поизпотите, а в четвъртък ще трябва да отговаряте за ваша постъпка, която сте скрили от партньора си. Възможно е да имате и проблеми заради поведението на детето ви. Петък ще премине леко. В събота и неделя най-добре ще ви се отдават малките дейности, за които до сега не ви е останало време. Сериозните неща тогава няма да са на дневен ред.

Телец

Тази седмица е предназначена за творчество и красота. Освободете фантазията си и не се притеснявайте да изразявате напиращите във вас емоции. Белият цвят ще ви помогне в това. В сряда ако се занимавате с изобразително изкуство днес ще създадете една от най-революционните си творби. Работете с размах, промотирайте се със самочувствие. Последните дни от седмицата ще са силния ви период. Той обаче не е предназначен за активна работа, а за равносметка. Може и да се отдадете на заслужена почивка, за всеки случай дръжте до себе си „оръдията“ на труда ви.

Близнаци

Понеделник ще ви се стори прекалено скучен и еднообразен. Това, обаче, което трябва да направите, за да го разнообразите може да стане само във вашата глава. Във вторник не притискайте хората около вас, те са на друга вълна. В сряда вече ще може да се развихрите. В четвъртък на преден план ще излязат организаторските ви качества. В петък смело раздавайте задачи и наставления, всички ще се съобразяват с вас. През почивните дни умората ще напомни за себе си. Ще ви се иска да се скриете в миша дупка. Някои от обкръжението ви, обаче ще очакват от вас да проявите активност на ниво.

За всички ЗОДИИ - ТУК :)

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама