Седмичен хороскоп за 13-19 април


Седмичен хороскоп за 13-19 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица е добре да теглите някоя и друга черта. Не бъдете съдници - нито към себе си, нито към другите. Може да направите някои неприятни изводи, но нека това не води до скъсване на отношенията. Сега е време, в което да проявите повече толерантност и компромиси. Ако все пак решите да излезе от някоя игра, направете го достойно и без да наранявате никого. Празниците прекарайте възможно най-извисено и просто. В простата се крие и истината, и красотата.

Телец

През тази седмица ще ви се наложи да се занимавате с битови проблеми. Не е добре да отлагате повече, тъй като може да въвлечете прекалено много хора, а щетите да станат повече. Доверете се на специалисти при извършването на работата, особено за дейности, с които не сте се занимавали до момента. Възможно е да изскочат непланирани дейности, така че имайте и план Б. Празничните дни прекарайте скромно и спокойно - това е всичко, от което имате нужда.

Близнаци

През тази седмица е много възможно някои от плановете ви ще претърпят промени – бъдете готови и затова. Най-добре не приемайте никакви ангажименти, особено в понеделник и вторник. В сряда може да научите добра новина за ваш приятел. Това ще повиши настроението и духа ви. Участвайте в празничните приготовления със семейството си. Може да опитате нов начин за боядисване на яйца или приготвяне на козунаци (вижте вкусна рецепта ТУК).

Рак

През тази седмица може да имате някои душевни терзания. Хубаво е да бъдете по-разумни и практични. Ако трябва, си дайте малко почивка. Задължително се посветете на любимите си занимания. Няма как да решите въпросите, които ви притесняват, под натиска на емоциите. Обградете се с верни съветници, известни с хладнокръвието си. В семейството може да има разногласия, които допълнително ще ви дестабилизират, но пък може и да бъдат решени важни въпроси.

Лъв

През тази седмица е добре да се замислите какво точно ви прави щастливи. Прекалената емоционална предпазливост може да ви остави с празни ръце, а и душа... Опитайте се да бъдете по-далновидни. Средата на седмицата е добър период за решаването на финансови въпроси. През празничните дни не търсете блясъка на всяка цена. Сега най-големият лукс е споделеността и искреността, както и задружността в семейството.

Дева

Тази седмица е подходяща за поставянето на началото на обучение. Не се колебайте да опитате силите си в нова сфера, независимо от това, че до момента не сте правили никакви постъпки в тази насока. Щом имате желание, сте длъжни да опитате. Не си поставяйте висока летва и дори бъдете готови да се разочаровате, но това е само вероятност. Важното е да направите това, което искате, защото съжаляваме само за това, което не сме направили. През празниците си пожелайте повече светлина и добрина и те непременно ще дойдат в живота ви.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама