Седмичен хороскоп за 14-20 септември


Седмичен хороскоп за 14-20 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ще може да срещнете сериозни препятствия, които обаче ще ви изведат по пътя нагоре. Ако сега запретнете ръкави и се справите успешно със задачите си, едва ли ще ви се наложи да положите друго подобно усилие до края на годината. В целия водовъртеж от работа в един момент е добре да помислите за половинката си. Тя вероятно ще страда от липса на внимание. Изненадайте я с романтична вечеря.

Телец

Това е седмица, в която в главата ви ще се появят много нови идеи. Дайте шанс на вашите смели проекти. В сряда може да се изправите пред избор: да се заемете с нещо ново или да дадете шанс на старото. Помислете какво е по-важно за вас и се опитайте да вземете правилното решение. В петък би било хубаво да отидете на романтично пътуване, което ще ви даде незабравимо преживяване. Не забравяйте да се поглезите с нещо вкусно.

Близнаци

През тази седмица рискувате да загубите това, което вече имате. В понеделник трябва да се съсредоточите максимално върху това, което правите в момента. Сега всяка грешка може да е фатална. Във вторник не бързайте да вземате каквито и да било решения, тъй като на пръв поглед блестяща идея може да не доживее реализирането си. От петък настъпва време, в което балансът е най-важен. Ще се наложи да направите компромис, за да запазите добрите отношения с близките си.

Рак

През тази седмица очаквайте неочакваното. Непланирана среща във вторник може да доведе до сключването на изгодна бизнес сделка. Периодът е подходящ за оправянето на документи, но внимавайте под какво се подписвате. В сряда се опитайте да изгладите конфликтната ситуация на работното място и авторитетът ви ще се увеличи. Коректността ще е пътят към вашия успех. Ако сте във връзка и планирате пътуване не пренебрегвайте желанията на партньора ви. Това може да доведе до сериозен конфликт.

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА СЕПТЕМВРИ 2020

Лъв

През тази седмица ви очаква тежко завръщане. Не си мислете, че новата действителност е много по-лоша. Рискувате да си представите проблеми, които да се реализират наяве. Човекът до вас ще бъде достатъчно търпелив, но не си играйте с добрината му. В средата на седмицата ще се наложи да вземете важно решение. В никакъв случай не се ръководете от емоциите си.

Дева

Тази седмица ще бъде подходяща за решаване на стари проблеми. Опитайте се да бъдете по-сдържани и да не разваляте отношенията си с шефа и колегите си. Потапяйки се в работата, не забравяйте да излезете от водовъртежа на задачите и да си почивате вечер. В никакъв случай не взимайте работа у дома и не оставайте до късно. От това може да пострадат отношенията ви с любимия човек.

Везни

През тази седмица не поемайте рискове. Освен това не давайте и обещания. Сега няма да може да изпълните поетите задължения. В средата на седмицата може да ви с се наложи да вземете кратка почивка. Помнете, че здравето ви е най-важно. В края на седмицата не позволявайте на глупав спор да помрачи отношенията с половинката ви. През почивните дни спортната дейност ще се отрази благоприятно на настроението ви.

Скорпион

През тази седмица ще реализирате значителни печалби и ще можете да вземете важно и отговорно решение, което ще повлияе на личния ви живот. Възможно е да окажете на някого безценна услуга, да зарадвате любимия човек, като и себе си също. В четвъртък ще можете да докажете своята надеждност и необходимост в служебно отношение. Сега е моментът да изпълните заветните си желания. Затова не се страхувайте да мечтаете и да правите големи планове.

10 ПРИЧИНИ ДА СЕ ВЛЮБИТЕ В СКОРПИОН

Стрелец

Вашата неудържима енергия няма да ви позволи да седите на едно място. Опитайте се обаче да не скачате от една дейност на друга, а систематично да се придвижвате към основната ви цел. Тази седмица ще имате възможност да насочите във ваша полза всякакви обстоятелства, освен ако не бързате прекалено и това не доведе до грешки. Хората около вас по-често ще забелязват и оценяват вашите способности. Интересен и обещаващ период ще започне от втората половина на седмицата, който ще ви зарадва с появата на нови приятели.

Козирог

През тази седмица ви очакват задачи, които ще ви е трудно да завършите в срок. Помолете колегите си за помощ, заедно ще можете да разрешите проблемите по-бързо. В личния живот не са изключени ревност, негодувание и кавги. Опитайте се да изпълните дома си с топлина и грижа за близките. Сега не е време за компромиси в качеството. Каквото и да правите, трябва да го правите с цялото си сърце и душа.

Водолей

През тази седмица няма да сте твърде активни и решителни. Понеделник е време за преоценка на ценностите. Някои трудности, възникнали в началото на седмицата, няма да попречат на проявата на вашия професионализъм. Важното е да се преборите със собствения си инат. Опитайте се да поддържате добри семейни отношения, дори ако трябва да правите отстъпки. Те ще бъдат възнаградени.

Риби

През тази седмица бъдете внимателни с претоварването, въпреки че вашата енергия за работа може да послужи за пример. Във вторник бързо ще се справите с проблемите и ще дадете на ръководството ценна идея. В сряда активността и интуицията могат да ви помогнат да постигнете невероятни резултати. Неделя е най-успешният ден от седмицата - тогава ще имате късмет във всичко. Очаква ви незабравим ден!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама