Седмичен хороскоп за 15-21 август


Седмичен хороскоп за 15-21 август

Овен - Тази седмица ще е по-подходяща за това да се заемете с творческа дейност, до колкото го позволява професията ви. Откъсването от суровата действителност ще ви направи по-продуктивни. Направете възможното да вкарате повече фантазия и цвят в дейността си. Във вторник изберете спокойния подход пред инициативността. В сряда ви очаква любовна среща или трепет, което ще ви направи да изкарате на преден план един от най-романтичните си образи. В четвъртък се пазете от това да не потънете в илюзиите си. Няма да е полезно за вас и за връзката ви. В петък бъдете готови са сблъсък с реалността. Тогава ще разберете до колко трезва е била преценката и очакванията ви. През почивните дни намерете време за съставянето на работния си график, тъй като изминалите дни със сигурност ще сте пропуснали някои неща в офиса.

Телец - Тази седмица няма да ви завари в творчески ентусиазъм. Това е напълно нормално, но малцина ще ви разберат. Работата се трупа и трябва да се изпълни. Най-неприятните задачи оставете за вторник. В сряда не се заемайте с дейности, изискващи повишено внимание и съсредоточеност. В четвъртък ще ви е най-трудно да се справите с чувствата и изразяването на емоциите ви. Опитайте да туширате напрежението с музика или друго изкуство, което ви разтоварва. В петък най-сетне ви очаква спокойствие, но ще се чувствате опустошени. Не се изкушавайте да останете у дома, тъй като може да ви налегне меланхолия. Събота и неделя направете всичко възможно, за да имате досег с природата и зеленина.

Близнаци - През тази седмица за вас ще е най-добре да не предприемате инициативи. Това няма да ви е лесно, тъй като любопитството ви ще ви кара да се включите навсякъде, където е възможно, само и само да не изпуснете нищо. Във вторник ви очаква телефонно обаждане, което ще промени плановете ви за...

... за ВСИЧКИ ЗОДИИ - ТУК :)

.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама