Седмичен хороскоп за 15-21 февруари


Седмичен хороскоп за 15-21 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица в живота ви ще нахлуят неща от миналото. Едва ли ще ви е много приятно, но имате възможността да приключите с тях веднъж завинаги. Хубаво е още в първите дни на периода да запретнете ръкави. Колкото по-бързо приключите, толкова по-добре за всички и за вас. В края на седмицата ще имате пълното право да откажете допълнителен служебен ангажимент и да си отдъхнете.

Телец

През тази седмица ще имате шанса да се изявите в най-добрата си светлина. Сега не е моментът да страдате от излишна скромност. Разгърнете изцяло талантите и възможностите си. В сряда ви очаква своеобразен изпит, на който ще се представите блестящо. В четвъртък и петък не пренебрегвайте домашните си задължения. В събота и неделя отделете повече време на близките си. Те го заслужават.

Близнаци

Това е седмица, в която да отделите повече време на приятелите си. Предстоят ви ценни срещи, изпълнени със спомени и много смях. Във вторник ще е важен ден за кариерното ви развитие. В сряда не отказвайте участие във важна бизнес среща. В четвъртък ще може да си отдъхнете от светската суета. Петъчният ден най-добре отделете за себе си. През почивните дни не се отклонявайте от домашните си задължения.

Рак

През тази седмица ще имате много планини за изкачване. Най-добре ще бъде да се съсредоточите върху служебните си задължения. Ще имате множество задачи за решаване, от които ще зависи бъдещето на професионалното ви развитие. Докато в работата ви ще е напрегнато, в личния живот ви очаква спокойствие и разбирателство. Направете така, че този период да продължи по-дълго. През почивните дни ще имате шанса да докажете любовта си през любимия човек.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ИЗГРАЖДАТ НАЙ-УСПЕШНИТЕ БРАКОВЕ

Лъв

През тази седмица използвайте времето си, за да си набавите информация и нови знания. Във вторник обръщайте по-голямо внимание на случващото се около вас. В сряда и четвъртък имайте повече увереност в собствените си възможности и което е много важно - поддържайте емоционален баланс. В петък не се колебайте да се доверите интуицията си. В събота и неделя се опитайте да бъдете по-търпеливи и не пришпорвайте събития.

Дева

През тази седмица ще може да си отговорите на много въпроси. Опитайте се да не обръщате внимание на малките неприятности, съсредоточете се върху най-важното и не губете енергията си за дреболии. Тези съвети се отнасят най-вече за дните - понеделник и вторник. В сряда ще бъдете във върхова форма. Трудностите в четвъртък ще бъдат напълно преодолими. Всичко това ще допринесе за развитието на характера ви. Прекарайте почивните дни в спокойствие.

Везни

През тази седмица съществува риск да се уморите от разрешаването на чужди проблеми. Много от вашите планове, които сте изградили, рискуват да изпаднат в забрава. Засега запазете спокойствие и разум. През втората половина на седмицата ще имате проблеми с точността, както по ваша вина, така и по независещи от вас причини. Трябва да имате това предвид, когато ходите на важни срещи. През почивните дни се опитайте да оставите всички проблеми извън съзнанието си.

Скорпион

През тази седмица атмосферата в професионалната сфера ще е изключително успешна за активни действия, а подкрепата на колеги и приятели е почти гарантирана. Седмицата е добра, така че се очаква доброто ви настроение да надделее. Опитайте се обаче да си поставите реалистични цели, за да избегнете излишните илюзии и последващи разочарования от тях. Стабилността на кариерата ви до голяма степен ще зависи от способността да преговаряте с хората.

НАЙ-СИЛНАТА СТРАНА НА ВСЯКА ЗОДИЯ

Стрелец

През тази седмица вашата инициативност може да се превърне в ключ към успеха и просперитета ви в бъдеще. Във вторник ще имате възможност за интересно пътуване, което ще доведе до израстване в кариерата. В сряда и четвъртък ви очакват приятни промени в личния ви живот. Този период е благоприятен за запознанства и по-нататъшното развитие на съществуващите отношения. В неделя се опитайте да възприемете случващото се без излишни емоции.

Козирог

През тази седмица вашият опит и умения ще ви донесат значителни печалби. Звездите обещават истински финансов успех. В сряда ще можете да спечелите не само една битка, но и цялата война. Сега животът ви се променя към по-добро пред очите ни. В четвъртък и петък наблегнете на личните отношения. Хубаво ще е да посветите остатъка от седмицата на връзката ви. Имате много неща за обсъждане и усъвършенстване.

Водолей

През тази седмица ще може да се уверите в правилността на действията си. Във вторник рискувате да изпуснете възможност заради липса на дисциплина. В сряда ще получите отговор на важен въпрос. В четвъртък не си позволявайте да закъснеете за среща. В петък ще може да се насладите на жадувани тишина и спокойствие. Поне един от почивните дни посветете на спорта.

Риби

През тази седмица обърнете повече внимание на себе си и вашите желания. В първите дни на седмицата се погрижете за здравето си. В сряда е много вероятно да се срещнете в с ваш стар приятел. Не се колебайте да му отделите повече време. В четвъртък и петък ще трябва да се заемете със задача, която отлагате от дълго време. През уикенда се отдайте на любов и спортуване.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама