Седмичен хороскоп за 15-21 март


Седмичен хороскоп за 15-21 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица успехът със сигурност ще дойде при вас, но само ако положите всички усилия, за да го постигнете. Чувствайте се свободни да покажете последователността и интелектуалните си способности. Във вторник ще бъдете изправени пред труден избор. В сряда е най-добре да послушате вътрешния си глас, а не съветите на външни лица. През почивните дни не се опитвайте да вършите цялата работа сами. Опитайте се да приобщите членовете на семейството.

Телец

През тази седмица споделете своя опит и знания. Вторник е добър ден за връщане на дългове. В сряда и четвъртък се опитайте да завършите важни проекти. Петък е добър ден за общуване, ще имате шанс да поправите грешките, направени по-рано. Усилията ви по дейности, свързани с дома, през почивните дни ще бъдат плодотворни и дълготрайни. Търсете хармонията.

Близнаци

През тази седмица може да почувствате, че нещата не вървят, както бихте искали. Истината е, че има и такива моменти, но не сте се отклонили от целта си. Затова не губете вяра и надежда. В средата на периода са възможни неочаквани промени в плановете и дори преоценка на ценностите. В петък ще се уверите, че обичате и сте обичани. През почивните дни не се претоварвайте - заложете на почивката и спокойствието.

ЖЕНИТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ ИМАТ УСПЕХ ВЪВ ВСИЧКО

Рак

През тази седмица ви очаква успех във всяко начинание. Понеделникът може да ви отегчи, но това е напълно нормално. Във вторник не се страхувайте да кажете това, което е на сърцето ви. В сряда и четвъртък ще се наложи да се занимаете с внезапно възникнал семеен проблем. В петък намерете време, което да отделите само за себе си. През почивните дни очаквайте прилив на енергия и желание да действате. Комбинирайте вашите планове и намерения в реалността.

Лъв

Това е седмица, в която да заложите на спокойствието. Късметът ще бъде на ваша страна и ще можете да разгърнете потенциала си. В сряда не се двоумете дали да бъдете максимално упорити - това не е ден, в който да проявите скромност. В четвъртък и петък може да ви изненадат неочаквани гости. Проявете гостоприемност. През почивните дни не оставайте в града - необходима ви е почивка сред природата.

Дева

През тази седмица много от плановете ви ще започнат да се сбъдват. Важното е да запазите намеренията си скрити от завистливи погледи. Действайте сами и не разчитайте на чужда помощ. Периодът ще е много ползотворен и ще ви помогне да укрепите позициите си в бизнеса. През почивните дни не правете компромис - отдайте цялото си внимание на близките ви хора и семейството.

Везни

През тази седмица очаквайте рязка промяна в основната ви дейност. Възможно е това да е нов проект, в който да ви поканят за участие. Не се колебайте да приемате помощта, която ви се предлага. Едва ли бихте могли да се справите сами. В края на седмицата напрежението ще намалее. Не се колебайте да си подарите повече почивка. Няма нищо лошо в това да си легнете рано и да изключите телефона си. През почивните дни най-добре отклонете покана за гостуване.

ЗОДИИТЕ, КОИТО СТОЯТ ВЪВ ВРЪЗКИ БЕЗ ЛЮБОВ

Скорпион

През тази седмица ще усетите благоприятното влияние на правилните ви постъпки от последните седмици. Може да си оставите ден-два за почивка, но най-добре е да продължите в същия дух, без да правите голяма пауза. В сряда плановете ви може да претърпят промяна. Бъдете готови да включите резервен вариант в действие. През почивните дни може да се наложи да проведете сериозен разговор с половинката.

Стрелец

През тази седмица може да очаквате сериозно развитие в кариерата. Сега е моментът да покорявате върхове. Някои представители на знака ще заемат по-висока позиция в работата си. В петък се опитайте да се разберете близки хора по важен семеен въпрос - намерете компромисно решение. През почивните дни не се претоварвайте физически. Има риск от травми.

Козирог

През първата половина на седмицата трябва да се настроите за активна комуникация. Вероятно ще ви се наложи да говорите пред много хора. Това ще допринесе за професионалния ви престиж. Сряда и четвъртък са дни, които да посветите на анализ на вашите действия. Петък е добър ден за изграждане на взаимоотношения с чуждестранни бизнес партньори. През почивните дни ще сте уморени, не се поддавайте на униние. Просто релаксирайте.

Водолей

През тази седмица ще имате своите шансове за успех. Тайната ще бъде в това да се доберете първи до важна информация. В сряда очаквайте допълнителни задачи. В четвъртък и петък не се страхувайте да се разделите с ненужни неща и стари принципи. Време е за промяна и няма за кога да отлагате. В петък може да срещнете любовта на живота си. През почивните дни не се колебайте да въведете ред в дома си.

Риби

През тази седмица очаквайте успехи на личния фронт. Всичко, което сте искали, ще се реализира. Важното е да сте готови за това. Сряда е добър ден за всякакъв вид преговори - добре е да проявите дипломатичността си. В четвъртък очаквайте среща с интересен човек. В петък помислете как бихте могли да надградите знанията и уменията си. Почивните дни посветете на любимото си хоби - не правете компромис в това отношение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама