Седмичен хороскоп за 17-23 август


Седмичен хороскоп за 17-23 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица се пазете от собствените си илюзии. Намеренията ви са сериозни, но трябва да сте сигурни, че и участниците в тях са на същото мнение. Не бъдете прекалено самонадеяни. Това може да ви изиграе лоша шега. Това е добро време да помислите и за здравето си. Направете си необходимите профилактични прегледи. Отложили сте някои прекалено дълго време. Може да направите и опит да се разделите с някои от вредните си навици.

Телец

През тази седмица промяната за вас ще е просто необходима. Виждате, че важни за вас дела буксуват, животът продължава, но вие стоите на едно място. Затова именно вие сте тези, които трябва да направите нещо ново и да промените начина си на мислете. В това няма нищо срамно и никой няма да ви се смее. Много скоро новият ви образ и дела ще породят одобрението на околните. Не се страхувайте да помислите за смяна на професионалното поприще или просто за нова работа. Разбира се – много внимателно претеглете всички "за" и "против".

Близнаци

През тази седмица пътуванията, особено далечните, не са препоръчителни през първите дни на седмицата. Сложете розовите очила и мислете позитивно – именно това ще ви помогне да приемете предизвикателствата на седмицата. За петък вечер не пропускайте да организирате среща с близките си приятели. Събирането ще ви помогне да се отпуснете, а фактът, че ще бъдете душата на компанията ще повиши самочувствието ви. Помислете и за профилактичните ви прегледи, които сте пропуснали да направите през тази година.

7 ПРИЧИНИ ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИМАТЕ БЛИЗНАЦИ В ЖИВОТА СИ

Рак

През тази седмица ще бъдете затрупани с работа. Изневиделица ще ви се струпат всички задължения и отговорности от всички сфери на живота. Трудно ще ви бъде да прецените откъде да започнете. Не се подавайте на паниката, а започнете едно по едно изпълнението на задачите, пък докъдето стигнете. Погрижете се за здравето си, тъй като преумората и напрежението няма да ви пощадят. Спирайте се за момент да си поемете въздух и да се заредите с положителна енергия. Съзерцавайте или четете нещо, което ви вдъхновява и отпуска.

Лъв

За вас седмицата ще бъде ползотворна относно подобряване на социалния им статут. Добре ще вървят въпросите, свързани с разпределяне на бюджета. Платете навреме данъците си. Ако имате затруднения или въпроси, не се притеснявайте да се консултирайте със специалист, който да ви даде точните напътствия и изход от ситуацията, ако е усложнена. До средата на седмицата се опитайте да избягвайте конфликти. Под заплаха може да бъдат отношенията ви със съседи или с вашия брат/сестра.

Дева

През тази седмица още по-осезаемо ще усетите, че сте на кръстопът. Дали да продължите по старому, или да поемете по нов път? Никой не може да ви каже освен вас самите. Едно е сигурно - не пренебрегвайте това, което близките са сторили за вас, тъй като понякога сте склонни да отричате всичко направено от другите. Да не се окажете болезнено сами и тепърва да трябва да изграждате бъдещето си с нови, но и непознати хора. Почивните дни може да запълните временно душевната си празнота с големи покупки, но ефектът от тях няма да е продължителен.

Везни

Предстоящата седмица няма да е една от най-спокойните. Ще трябва да се борите за запазването на завоюваните от вас позиции, тъй като някой ще се опита да отнеме полагащото ви се. По този начин ще ви се наложи да се нагърбите с повече задължения и да поемете тези на останалите, за да докажете, че имате голяма заслуга за постигнатото до момента. Най-важното е да разчитате единствено на собствените си сили. Не приемайте ничия помощ. Нито се вслушвайте в "добронамерени" съвети.

Скорпион

Много шанс и късмет ви очакват през настоящата седмица. До голяма степен ползите за вас ще са финансови. Очаква ви ръст в сферата на професионалната реализация. Определени хора ще се опитат да се изкажат остро относно външния ви вид. Не взимайте присърце думите им, те просто ви завиждат. Все пак не проявявайте излишна самоувереност, това може да ви забави. Щастливият ден от седмицата е четвъртък, тогава ще удържите важна победа над ваш конкурент. Независимо от препятствията, нищо няма да е в състояние да ви спре.

4-ТЕ ЗОДИИ, КОИТО СА БРУТАЛНО ЧЕСТНИ

Стрелец

През настъпващата седмица е добре да сте с изострено внимание. Не ходете сами на нови места и избягвайте разговори с непознати. Освен това не се впускайте в нови запознанства. Бъдете сдържани в това отношение. Ако обаче усещате, че трябва да направите промяна в личния си живот и емоциите напират да избухнат, не се страхувайте да предприемете необходимите стъпки. През почивните дни довършете започнатото по-рано по дома. Не се колебайте да изхвърлите вещи, които вече не са ви нужни.

Козирог

През тази седмица едва ли ще имате възможност да си поемете дъх и да постоите дълго време на едно място. Ще бъдете непрекъснато в движение и в разговори, уреждане на срещи или преговори. На всичкото отгоре, точно сега и роднините ви ще се сетят, че точно вие сте човекът, който може да им помогне. Не се притеснявайте, ако първият ден от седмицата започне зле, това означава, че всичко ще завърши добре. Средата на седмицата е добро време да напомните на началника си за вашите постижения, като добра причина да ви увеличи заплатата.

Водолей

Седмицата ще ви даде много поводи за размисъл. Ще излезете от рамките на своето полезрение и ще получите възможност да усетите настроенията и чувствата на околните. Това ще ви даде допълнителна информация, която ще ви обогати. Ако успеете да не се фиксирате върху собствените си емоции, ще видите колко много интересни неща има около вас. Не се страхувайте да отделите повече време на другите. Те ще оценят усилията ви и ще ви се отблагодарят. Очаква ви едно наистина ново начало!

Риби

През тази седмица ще бъдете изключително търсени, тъй като авторитетът в очите на околните ще нарасне неимоверно. Мнозина ще търсят съвет от вас, не само в професионалната сфера, в която сте доказан специалист. Спечелили сте си име на специалист по всичко. В един момент ситуацията може да ви натежи, но едва ли ще ви даде сърце да откажете помощ на приятелите си. Цялата тази дейност ще ви изтощи, затова ще е напълно разбираемо да заминете през почивните дни и дори да изключите телефона си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама