Седмичен хороскоп за 2-8 октомври


Седмичен хороскоп за 2-8 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Седмицата ще бъде много интересна за някои зодии. Ето какво ще се случи на всяка от 12-те зодии през първата седмица на октомври.

Овен

Очаква ви една изключително наситена със събития седмица. Хубавите и не дотам приятните моменти ще се редуват един след друг така че не е лесно да се определи положителна или не толкова ще бъде седмицата. Точно както в истинския живот нещата ще се балансират. Понеделник и сряда са дните , в които ще имате най-много дар слово и ще може да постигнете това, което искате. В петък най-добре не се разбирайте нищо с никого.

Телец

Тази седмица може да си направите експерименти, свързани с отношенията ви. Имате някои съмнения, така че смело създайте 1-2 ситуации, в които да видите как точно ще реагира партньора ви. Все пак ако всичко изглежда наред не търсете под вола теле. Ако сте сгрешили в преценката си дълго време ще трябва да се извинявате и реванширате.

Близнаци

Седмицата ще е доста раздвижена в служебно отношение. Може да получите примамливи предложения, които обаче няма да са ви по сърце, въпреки изкусителното заплащане. Вие най-добре знаете с кое може да направите компромис. Но все пак не си въобразявайте, че ще може да издържите дълго време някъде, където не ви е приятно, вършейки още по-неприятна работа.

За всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама