Седмичен хороскоп за 20-26 април


Седмичен хороскоп за 20-26 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица не пропускайте възможността да излезете на челни позиции в служебно отношение. Това ще изисква повече ресурси и време от ваша страна, но със сигурност всяко едно усилие ще си струва. В средата на седмицата обърнете внимание на личния си живот. Сега ще трябва да проявите повече загриженост и внимание към партньора си. Помислете дали не може да направите някаква изненада за любимия си човек.

Телец

През тази седмица спазвайте правилата на играта и никой няма да може да застане на пътя ви. Ако пък се опита, много бързо ще се отмести, за да ви направи път. В личен план може да бъдете притиснати да направите избор. Няма да имате много време за решаване, така че следвайте инстинкта и интуицията си, но не се подавайте на страха. За истинските неща се иска повече кураж и отговорност.

5 БРУТАЛНИ ИСТИНИ ЗА ЛЮБОВТА С ТЕЛЕЦ

Близнаци

Седмицата ще бъде непредсказуема. Плановете са излишни, тъй като обстоятелствата ще се развиват прекалено бързо. Няма смисъл да се ядосвате за каквото и да било, тъй като няма да може да влияете върху събитията. Положителното отношение към случващото се ще ви помогне да се адаптирате по-лесно. Планирайте активен отдих през почивните дни, най-добре някъде сред природата.

Рак

Това е седмица, в която ще може да направите решителни крачки за развитието на кариерата си. Не се колебайте да предлагате идеите си. Хубаво ще е да ги обяснявате добре и да използвате чара си. Няма лошо да се усмихвате повече и дори на направите някой друг комплимент. Все пак внимавайте нещата да не излизат от контрол. Има вероятност да предизвикате ревността на половинката си, а сега нямате нужда от любовни проблеми.

Лъв

Хубаво е преходът от празниците към работния ритъм да бъде плавен, за да не стресирате духа и тялото си. Чудесата се случват и извън празничния период и вие ще бъдете едни от щастливците, които ще го разберат и усетят в живота си. В средата на седмицата може да получите интересно служебно предложение. Ако ви е омръзнал покоят – включете се с всичките си умения.

Дева

Седмицата ще ви завари в завиден работен дух. Много е важно да си поставите реални цели, за да не се разочаровате. Съществува риск да се откажете поради сериозно препятствие. Всъщност отстраняването му ще бъде много по-лесно, отколкото си мислите. В последния момент ще получите помощ от ваш приятел, но това ще стане благодарение на активността ви, така че не спирайте да работите. През почивните дни се пазете от простуда.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама