Седмичен хороскоп за 24-30 август


Седмичен хороскоп за 24-30 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Седмицата ще бъде изпълнена с най-разнообразни преживявания. Ще имате своите възходи и падения. Първата част от периода ще е по-стабилна, така че използвайте това време, за да уредите по-важните въпроси. В личен план може да възникнат някои непредвидени обстоятелства. Най-добре се въздържайте от крайни решения и постъпки в отношенията си през целия период.

Телец

Седмицата ще бъде удачна за вашите финансови начинания. Сега умът ви ще е ясен, а вие ще сте достатъчно далновидни. Бъдете сигурни, че ще можете да предвидите добре резултатите от своите действия. В средата на седмицата обърнете повече внимание на вашия партньор, за да не се почувства пренебрегнат. През почивните дни отделете време за подобряване на отношенията ви с любимия човек.

Близнаци

През тази седмица ви предстоят много нови преживявания. Ще имате възможност да спечелите нови приятели, които да ви разкрият други сфери от живота. В семейството ви очаква промяна, която ще изиска бърза реакция от ваша страна. Не се подавайте на стрес и паника. Вярвайте в добрия развой на нещата. Избягвайте спорове с братя и сестри. Не бъдете песимисти относно вашите лични качества.

Рак

През тази седмица бъдете особено внимателни към храната, която приемате. Не си правете експерименти с екзотични блюда и се хранете в заведения с доказана репутация. Наблегнете на плодовете и зеленчуците. В личен план ви очакват приятни изненади. Не бъдете прекалено претенциозни към половинката си, за да не бъде и тя такава към вас. През почивните дни ще ви се наложи да попътувате и да се занимаете с ремонтни дейности.

Лъв

През тази седмица не планирайте дългосрочни капиталовложения и постъпването на нова работа. През втората половина на седмицата може да усетите засилване на стремежа ви към покровителство. Най-добре насочете усилията си към благоустройството на дома, създаването на уют. Сега ще сте по-проницателни и благоразумни. В същото време ще сте по- чувствителни и обидчиви, настроението ви ще се променя често.

12 ВАЖНИ ИСТИНИ ЗА МЪЖА ЛЪВ

Дева

През тази седмица ще сте по-любознателни от обикновено. Ще се подобри реакцията ви и способността ви за правене на изводи. Ще ви се наложи да се захващате едновременно за няколко неща. Опитайте се да вникнете в същността на всяко едно от тях, за да не губите време и сили напразно. Сега е добър момент да се купува всичко, което не е свързано с дълъг срок на употреба.

Везни

През новата седмица и добре да бъдете по-пестеливи и благоразумни. Сега проницателността ви ще се изостри, както и умението ви за обучение. През тази седмица особено успешни ще са тези представители на знака, които се занимават с информация, обучение, издателска дейност. През този период ще нарасне умението ви да насочвате другите, така че ако сте искали да убедите някого в нещо или да го привлечете за ваша идея - сега е моментът за действие.

Скорпион

През тази седмица най-силната ви страна ще бъде интуицията ви. В същото време емоционалността ви е ще е доста силна и ще сте склонни към съчувствие. Тази изостреността на чувствата и усещанията ще е най-изгодна за тези представители на знака, които се занимават с изкуство, музика, религия, мистика, лидерство. Това, от което ще имате нужда, ще е повече практичност. Ще знаете къде точно трябва да бъдете и с кои хора да преговаряте.

Стрелец

През тази седмица ще са подходящи всички дейности, свързани със започването на нови проекти, проучването на документи, провеждането на делови срещи. Пред да вземете решение, трябва добре да го обмислите. Независимо от студеното време, отделете време за повече разходки и спортуване.

Козирог

Седмицата ще започне с емоционални преживявания, свързани с подсъзнанието и въображението им. Това може да доведе до известно объркване в чувствата ви относно ваш приятел. Вероятно ще усетите твърде силни чувства, които ще объркате с любовни. Няма да ви е лесно, но ако се придържате към основните морални норми и правила – всичко ще е наред и няма да претърпите емоционални загуби. С напредването на дните напрежението ще намалява и облаците ще се разсейват.

Водолей

През новата седмица ще са подходящи всички дейности, свързани със започването на нови проекти, проучването на документи и провеждането на делови срещи. Пред да вземете решение, трябва добре да го обмислите. Периодът е благоприятен за това вие първи да се обадите и да организирате среща с ваши приятели и близки.

Риби

Това е седмица, в която да се включите активно в социалния живот и да вземете участие в обществените дейности. Тази активност ще е от голяма полза за вас, особено ако води началото си от работата ви. Напълно възможно е да ви донесе финансова изгода и дори успешната развръзка на съдебно дело. Най-сериозните задачи от седмицата изпълнете във вторник. Тогава паметта ще ви е добра, а умът - практичен. Ще имате воля и сили да въплътите идеите си в дела, които може да ви донесат добра печалба.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама