Седмичен хороскоп за 27 - 31 юли


Седмичен хороскоп за 27 - 31 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица може да положи началото на нова връзка. Смело си организирайте среща и действайте направо. Все пак правете разлика между реалността и мечтите. Във вторник ви очаква среща с приятел, от която ще произтече положителна последица за бизнеса ви. През почивните дни обърнете повече внимание на близките и дори може да помислите за това да им направите подарък.

Телец

През тази седмица ви очаква успех в любовта. Неочаквано запознанство може да промени живота ви. Най-успешните дни за това ще са четвъртък и петък. В личен план началото на седмицата може да ви се стори малко напрегнато и тревожно. След сряда обаче напрежението ще спадне и ще отстъпи място на разбирателството в отношенията с любимия ви човек. Опитайте се да запазите това, което сте съградили. Не отмъщавайте, ако сте се почувствали засегнати.

Близнаци

През тази седмица не се опитвайте да докажете превъзходството си над половинката. В любовта тази игра е забранена. Освен това не позволявайте на ревността да ви заслепи. Очаква ви активна кореспонденция, срещи с различни хора, кратки пътувания. Още от първия ден трябва да запретнете ръкави и да започнете на пълна скорост. Всяка минута е важна, за да може да реализирате плановете си. В сряда си легнете рано, тъй като четвъртък ще е най-натовареният ви ден.

Рак

Седмицата не обещава нещата да се случат лесно. Събития обаче няма да липсват. Опитайте се да сдържате недоволството си, особено в края на периода. Проявете повече внимание към проблемите на партньора си. Отдавна чакате награда за усилията си и съвсем заслужено ще получите своята нова доза самочувствие. Мнението ви ще е търсено и закон за другите. Важното е да запазите връзка с реалността и да не се възгордявате, за да не слезете прекалено бързо от пиедестала, на който се намирате в момента.

Лъв

Разногласията не винаги трябва да прерастват в спор. Това е напразно губене на време. Конфликтът между вас и партньора ви изобщо не е толкова сериозен, колкото се опитвате да го представите. Нека чуждите истории не ви съблазняват толкова много. Съобразявайте се с интересите на деловите си партньори и не се борете на всяка цена да стане вашето. Седмицата е важна за това да обърнете повече внимание на здравето си, особено ако имате проблеми със зъбите.

Дева

През тази седмица не пришпорвайте събитията. За всичко си има време. Вслушайте се в интуицията си и направете така, както ви подсказва сърцето. Ако имате възможност, отложете изпълнението на по-сериозните задачи за друг период. Сега е време за въвеждане на ред в личните отношения и творчество. Възможно е да бъдете зарадвани с новина, свързана с партньора ви. Той ще има успех, който ще засегне и вас в положителен смисъл, така че не ревнувайте.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама