Седмичен хороскоп за 27 ноември - 3 декември


Седмичен хороскоп за 27 ноември - 3 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ваш пръв помощник ще е последователността. Правете, каквото трябва пък да става каквото ще. Непредвидени обстоятелства не веднъж ще объркват плановете ви, така че по-добре не си правете такива през настоящата седмица. Най-важното е да не хабите излишни нерви пред непредвидените промени. Това няма да ви помогне с нищо, но прекомерните емоции може да навредят на вас и на понижат ефективността от дейността ви. Най-много внимавайте във вторник, когато опасността от конфликти е най-голяма. В личен план не се очакват промени. Пазете се от загуби.

Телец

През тази седмица нека да има повече изкуство в дните ви. Вие сами ще усетите тази повишена нужда. Не се отнасяйте скептично към страните си желания, свързани със сферата на поезията. Опитайте да направите първите крачки в тази област. Не бъдете прекалено критични към себе си. Важното е да се разтоварите, като опитвате да изразите мислите и чувствата си в рими. Седмицата ще ви даде достатъчно свободно време, за да може да се усъвършенствате, така както бихте искали.

Близнаци

Седмицата започва изключително успешно за вас. Бъдете по-активни и настоятелни за въпроси, свързани с юридически дела. Те ще се разрешат лесно и във ваша полза. Дори да имате трудни момент, в последния миг обстоятелствата ще се подредят, така както е най-изгодно за вас. В здравословно отношение пазете дробовете си, особено като се има предвид приближаващото захладняване. В личен план партньорът ви може да се почувства пренебрегнат заради липса на внимание от ваша страна. Поправете нещата през почивните дни.

Рак

Седмицата ще стане знакова за личните ви отношения. Една от страните в ситуацията ще поиска бърз и навременен отговор. Няма да имате време за отлагане. Като преодолеете първоначалното притеснение, ще се убедите, че така всъщност е по-добре. Никой не заслужава да пребивава дълго в неведение. В края на седмицата ще трябва да изпълните ваше отдавна дадено обещание. През почивните дни наблегнете на здравословното хранене и повече движение. Опитайте йога.

Лъв

Седмицата ще започне с противоречиви чувства и осъзнаването, че нещата няма да се получа по начина, по който сте си го представяли. В случая е важно, че ще получите подходящата емоционална подкрепа. Нищо не е фатално така че действително няма защо да хабите излишни нерви. Най-добре за вас ще бъде да се заемете с коренно различна дейност и да оставите страстите да се охладят. Това ще стане лесно, ако насочите вниманието си в друга посока. В почивните дни не бъдете прекалено критични към половинката ви.

Дева

Очакват ви професионални успехи, благодарение на положените усилия и доказаните ви качества в последните седмици. С напредването на дните заслугите ви ще нарастват лавинообразно. Може да се надявате на повишение или увеличение на заплатата. Със сигурност ще се чувствате добре, но рискувате да се претоварите без да се усетите. Погрижете се за здравето си и нервната ви система. Най-късно в сряда направете така, че да имате повече време за сън и достатъчно време, в което да се отърсите от въпросите, които са се натрупали през деня. През почивните дни не си и помисляйте за работа.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама