Седмичен хороскоп за 29 март - 4 април


Седмичен хороскоп за 29 март - 4 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Началото на седмицата ще бъде от решаващо значение за вашата кариера и отношенията ви с началниците. Препоръчително е да покажете професионализма си в целия му блясък. Победите, постигнати тази седмица, ще донесат сериозни доходи за дълго време напред. Запазете енергията си в четвъртък, тъй като споровете и преговорите заплашват да отнемат много от нея. В петък не прекалявайте с удоволствията. През почивните дни всяка активна дейност не е препоръчителна.

Телец

През тази седмица ще е добре да се опитате да промените малко стила си на комуникация. Помислете върху факта, че за да бъдете отличен събеседник, не е нужно да говорите много, а да можете да слушате. Сега не е моментът за реализиране на нови идеи - препятствия ще възникват на всяка стъпка. Бъдете по-внимателни, изпълнявайте точно и навреме задачите си, за да не давате повод за критика. Почивните дни прекарайте в движение.

КАКВО НОСИ ЩАСТИЕ НА РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ

Близнаци

През новата седмица ви очаква успех в работата и в личния ви живот. Имате всички шансове да станете лидер и организатор на много успешни и печеливши проекти и събития. Макар че известно отлагане може да ви разочарова малко, приемете го философски. Търпението и работата наистина ще смилат всичко и ще ви дадат изпълнението на най-съкровените ви желания.

Рак

Сега не е моментът да демонстрирате широко своите амбиции. Прекалената самоувереност също може да бъде опасна. Във вторник не бъдете прекалено взискателни към другите. В сряда се опитайте да избегнете пренапрежението по време на работа. Като цяло седмицата ще бъде успешна за научна, творческа или друга интелектуална дейност. Опитайте се да сведете контактите си до минимум в неделя, тъй като те заплашват да ви отегчат до болка.

Лъв

Очаква ви успешна седмица. Понеделник е благоприятен ден за действия, които изискват отговорност, внимание и дисциплина. Във вторник е добре да си поставите реалистични цели - не се опитвайте да правите всичко наведнъж. В четвъртък бързайте бавно - рискувате да допуснете грешка в документ. В петък не се опитвайте сами да решавате всички проблеми, консултирайте се с близки и колеги. През почивните дни е много важно да се разтоварите психически.

Дева

Това е седмица, в която ще бъдете подложени на сериозно изпитание - ще трябва да се научите да мълчите повече. Помислете добре, преди да кажете нещо, особено ако то съдържа критика в себе си. В понеделник и вторник ще намерите творческо вдъхновение във всичко, дори в ежедневната си работа. В петък изобилието от малки недоразумения ще изисква незабавна реакция и ще трябва да действате внимателно. В събота и неделя, ако направите малки отстъпки, семейството ви ще бъде щастливо и спокойно.

Везни

Това е седмица за самореализация и реализирането на вашия творчески потенциал. Безмилостно се разделяйте с всичко остаряло и ненужно. Сряда може да ви зарадва с добри новини и нови перспективи. В четвъртък ви очаква предложение за изгодно бизнес партньорство. В петък ще се наложи да се занимаете със спешни семейни въпроси. Почивните дни посветете на възстановяването на хармонията в личните си отношения.

Скорпион

Седмицата е благоприятна за превръщането на вашите идеи в реалност. Една бизнес среща в понеделник може да бъде много полезна и печеливша. В средата на седмицата всяка интелектуална дейност ще бъде успешна. Сега е добре да се правят планове за близко бъдеще - всички те ще се сбъднат. В края на седмицата ви очакват сериозни промени в семейния живот. Обстоятелствата ще се развият във ваша полза. Почивните дни посветете на романтиката.

ДУМИТЕ, С КОИТО МОЖЕТЕ ДА СПЕЧЕЛИТЕ ВСЯКА ЗОДИЯ

Стрелец

През тази седмица вашите минимални усилия ще дадат максимални резултати. Понеделник е вашият най-силен ден, затова не губете време, а действайте решително. Във вторник очаквайте любовно признание. В петък избягвайте претоварване - както психическо, така и физическо. През почивните дни обърнете внимание на ваши близки приятели.

Козирог

Рационалността и способността да балансирате емоциите си ще ви позволят да разгърнете потенциала си. Идва времето за промени - ще получите много интересни предложения за работа, просто не бързайте да взимате решения. С такова изобилие от примамливи перспективи рискувате да пропуснете нещо. През почивните дни се пазете да не станете жертва на ласкателство и манипулация от страна на представители на противоположния пол.

Водолей

Началото на седмицата ще бъде скучно. Във вторник и сряда се посветете на рутинни задачи. В сряда ситуацията ще се активизира рязко, така че трябва да бъдете готови за бърза реакция. В петък не се обезсърчавайте, в края на деня ще научите добри новини, които ще възвърнат куража ви. През почивните дни ще имате много свободно време за любимите си творчески дейности - не го пропилявайте.

Риби

Това е седмица, в която да направите някаква промяна. Бъдете художник на бъдещето си. Сега е важно да сте позитивни, дори ако нямате сили за това. Помислете добре какво ви натъжава и се опитайте да се отдалечите от него. Във вторник ще имате неповторим шанс за развитие. В петък бъдете толерантни към различията. През почивните дни се заемете с дейности, насочени към разкрасяване на дома.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама