Седмичен хороскоп за 29 юни - 5 юли


Седмичен хороскоп за 29 юни - 5 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Оптимизмът трябва да бъде водещата сила за вас през тази седмица. Във вторник може да се сблъскате с известна доза негативизъм от страна на околните. Не му обръщайте внимание. Спортът и по-конкретно плуването могат много да ви помогнат да се почувствате по-добре. В почивните дни не правете компромиси с желанията си.

Телец

През тази седмица направете списък на всичко хубаво, което виждате около себе си. Дори най-незначителните неща може да се откажат от изключителна важност. Съсредоточете се върху успехите си и не позволявайте на никого да наранява самочувствието ви. Сега това е основната ви задача.

Близнаци

През тази седмица ще имате изключителна възможност за израстване в службата. Нека това се случва единствено и благодарение на вашите усилия без да накърнявате нечий имидж. В средата на седмицата ще трябва да обърнете по-голямо внимание на уреждането на семеен въпрос. През почивните дни се насладете на красотата на природата.

Рак

През тази седмица очаквайте промяна в плановете ви. Може да се отложи важна презентация. Не бързайте да се ядосвате. Това ще ви даде изключителна възможност да се подготвите по-добре за предстоящото събитие. В четвъртък ще може да обърнете повече внимание на близките ви хора. Не оставяйте любимия ви човек без подкрепа. През почивните дни ще се наложи да поработите повече.

Лъв

През тази седмица са вероятни промени на работното ви място. Всяка промяна е за добро - това е, което трябва да си повтаряте по-често. Рискувате да допуснете грешка, заради прекалена емоционалност. В този момент вашата половинка ще ви окаже необходимата подкрепа. През почивните дни посветете времето на децата си.

Дева

През тази седмица не закъснявайте за срещи. Някои от тях може да са решаващи за развитието ви, а вие не бихте искали да оставяте лошо първо впечатление. В личен план направете повече усилия в посока на толерантност и добронамереност. Те ще бъдат сериозно възнаградени от страна на половинката ви.

Везни

През тази седмица ще научите много нови истини. Някои от тях няма да са приятни, но ще ви дадат ценни уроци. Бъдете горди със себе си и адаптивността си. Сега е време, в което няма нужда да пилеете живота си в самосъжаление. Съвсем скоро ще сте от другата страна на нещата и тогава ще сте победители.

Скорпион

През тази седмица ще научите много тайни. Точно сега едва ли ще ви свършат работа, но със сигурност ще дадат отговори на въпроси, които са ви затруднявали в миналото. Анализирайте добре нещата и продължете напред с новите знания. В събота и неделя не отказвайте покана за гости при близки приятели.

Стрелец

Тази седмица не забравяйте откъде сте тръгнали. Ще имате много време за размисъл за събития от близкото ви минало. Преди да продължите напред е добре да се издължите на онези, които са ви дали повече, отколкото вие на тях. Без да се измъчвате от чувство за вина, просто продължете напред с чисти сметки.

Козирог

През тази седмица в центъра на вниманието няма да е това, което бихте искали. Ще трябва да разрешите лични проблеми и въпроси преди да се заемете с важните професионални дела. В противен случай рискувате да бъдете прекалено разсеяни и да допуснете грешки. През почивните дни може да се наложи да поработите върху нов проект.

Водолей

През тази седмица не се заемайте с нищо сериозно. Няма да имате настроение, нито сили за подобни неща. Най-добре е да обмислите как да планирате лятото си. Ако ви се учи - не се упреквайте. Винаги сте били различни от останалите и това ви прави толкова уникални. През почивните дни ви очаква романтично приключение.

Риби

Тази седмица ще бъде изпълнена с много емоции. Ще се видите с хора, с които не сте контактували от много време. Все пак не се разтваряйте напълно в чувствата си. В средата на седмицата ще бъдете поставени на кръстопът. Послушайте сърцето си. В личен план ви очакват много романтика и подаръци.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама