Седмичен хороскоп за 3 - 9 септември


Седмичен хороскоп за 3 - 9 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица се пригответе за битки. Ще се наложи да отстоявате ваши изключително важни жизнени принципи. Преодолейте учудването, че другите не могат да разберат начина ви на мислене. Хората не са еднакви. Подходете тактично и без употребата на силови методи или манипулации. Колкото успеете – толкова. В здравословно отношение си пазете нервите. Почивните дни разпуснете сред природата.

Телец

Тази седмица е подходяща за големи покупки. Сега смело може да смените онези уреди, които отдавна планирате да замените с нови. Ако това повлече след себе си идеята за началото на ремонт – не му мислете много. Имате нужда от смяна на интериора. Сега е моментът да добавите повече творчество в дома си.

Близнаци

Тази седмица е подходяща за кратки пътувания по време, на които да се запознаете с интересни и нови хора. Задачата ви е да бъдете отворени към нови предложения и идеи. Сега вашата сила ще е в нововъведенията. По пътя на откривателството ще намерите много нови подходи за себе си, които ще са ви от полза. Не се колебайте да приложите наученото не само в професионален, но и в личен план.

Рак

През тази седмица ще бъдете затрупани от задачи. За да се справите с всичко, е необходимо да имате добър график, който да спазвате стриктно. Не се колебайте да потърсите помощ за служебните задачи и да ги разпределите на колеги. В личен план ще се радвате на разбирателство и хармония в отношенията. Някои от вас са на крачка да направят сериозно предложение на половинката си. Не му мислете много.

Лъв

През тази седмица не си и помисляйте да взимате допълнителни задължения. Ще бъдете прекалено ангажирани, за да се справите и с текущите ви задачи. Ако не успеете – не се обвинявайте или ядосвайте. Помислете за всякакъв вид помощ, която може да ви е от полза. Сега е моментът да усвоите изкуството на спокойствието в напрегнати моменти. Проявата на нервност само ще ви попречи и забави. Вечер си лягайте рано, за да си осигурите достатъчно часове сън.

Дева

През тази седмица не подценявайте силата и опита на конкуренцията. Най-успешният ви ход ще бъде да се договорите за партньорство и да сложите край на съперничеството. От това ще спечели и другата страна, но най-вече вие. Помислете над този вариант, той ще ви спести доста главоболия.

Везни

Тази седмица ви очакват важни гости. Бъдете добронамерени и търпеливи, особено ако не сте виждали с хората отдавна. Вероятно и вие, както и те, са се променили много. Гостуването ще премине добре, стига да не търсите под вола теле. Периодът е подходящ и за планирането на учебни курсове, както и шофьорски. В личен план са възможни леки неразбирателства с партньора ви, които лесно и бързо ще бъдат преодолени.

Скорпион

Тази седмица ще имате честта да сте победители. Това няма да ви се даде лесно и може би ще се запитате дали са си стрували усилията. Отнесете с уважение към всичко, което сте вложили и се наслаждавайте на постигнатото, но не се възгордявайте и не натяквайте победата си. В здравословно отношение не пропускайте физическите упражнения - те са много важни за поддържането на тонуса ви.

Стрелец

Тази седмица ще бъдете изправени пред интелектуално предизвикателство. Подходете отговорно и не надценявайте знанията си. Сега е време да придобиете нови такива. От вас се очаква да покажете готовност за приемственост. Това е изключително ценно качество, с което ще си спечелите уважението на значими хора. В личен план най-важно ще бъде умението ви да се поставите на мястото на другия. За да подсилите организма си, наблегнете на пресните плодове и зеленчуци. Не забравяйте и за ядките.

Козирог

Седмицата ще ви донесе сериозни постижения. Сега е моментът да затвърдите позициите си в служебно отношение и да поискате повече. На личния фронт също ще имате възможности за победа. Сега ще успеете да наложите желаните от вас правила. С това обаче ще дойде и сериозна доза отговорност. Планирайте кратка почивка, за да си поемете въздух и да разнообразите ежедневието.

Водолей

Тази седмица ще влезете напълно в новата си роля. Подходете към новия си образ с цялата отговорност, на която сте способни. Ще ви бъде достатъчно интересно, за да не усещате прекалено натоварването, така че не бързайте да се оплаквате. В средата на седмицата може да усетите умора, но не намалявайте темпото. Една дълга разходка след работа ще освежи тялото и ума ви. В почивните дни не оставайте у дома, а си осигурете достатъчно часове ходене.

Риби

Тази седмица най-сетне ще пристъпите към изпълнението на дълго отлагани дейности. Ще научите с изненадата, че сте станали по-смели и нетърпеливи. Все пак спазвайте всички правила за безопасност, особено ако става въпрос за шофиране. Във всичко останало може да действате с размах и дори с малко повече риск. Отприщете цялата насъбрала се енергия. Вече може да сте сигурни, че е настъпило времето и сте напълно готови за това.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама