Седмичен хороскоп за 3-9 юли


Седмичен хороскоп за 3-9 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Още в първия ден на новата седмица се убедете, че сте разгледали всички подробности и началото на седмицата е подходящо време за вземане на окончателно решение по въпрос, за който отдавна ви чакат в службата. Ще ви е необходима голяма доза дипломация и храднокръвно поведение. Не забравяйте, че в този случай емоционалността ви може да навреди много. Опитайте се да не паднете жертва на завистливите хора. Следете внимателно думите си. В средата на седмицата не забравяйте за близките и семейството ви - желателно е да им отделите повече време, за да поставите нещата в ред, да се отървете от някои неизказани думи и недоразумения. През почивните дни не отказвайте покана за пикник.

Телец

Седмицата е благоприятна за дейности, които да правите напълно безкористно. Просто ще трябва да мобилизирате силите си за решителен пробив, в противен случай успехът няма да бъде постигнат. Но не забравяйте за личния си живот. Опитайте се да отделяте повече време за разходки и тренировки. През уикенда, организирайте малка, но съдържателна почивка за вас и семейството ви. Сега не е време за разискването на спорни въпроси и изостряне на отношенията, особено ако ви предстои почивка. Обърнете внимание на здравословното си състояние. Сега с лекота ще може да се подложите на диета и да свалите излишното тегло. Изключете алкохола от менюто си.

Близнаци

През тази седмица няма да можете да седите безучастно. Очакват ви интересни проекти, свързани с много творческа работа. Не поемайте ролята на жертва, защитавайте вашите интереси, това ще увеличи авторитета ви. В края на седмицата бъдете готови за гости. Истинността и искреността в разговорите могат да правят чудеса. Покажете максимално внимание към близките хора. Почивните дни прекарайте задължително среда природата. Не забравяйте за репелентите и слънцезащитните кремове.

За всички зодии - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама