Седмичен хороскоп за 31 август - 6 септември


Седмичен хороскоп за 31 август - 6 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица не разчитайте много на разбиране и помощ от страна на онези, от които бихте очаквали това. Сега е време, в което ще трябва да разчитате на собствените си сили и да не попадате в плен на излишни илюзии. Не губете време във вайкане, а действайте, като мобилизирате всичките си умения и ресурси. Краят на седмицата ще ви възнагради с много позитиви. Ще разберете, че положените усилия са си заслужавали. През почивните дни си дайте всичко, от което сте имали нужда.

Телец

През тази седмица ще може да се посветите на любимите си занимания. Дори да не сте абсолютно свободни да направите това - постарайте се да намерите време, за да се почувствате отново близко до себе си. В средата на седмицата ще е добре да обърнете внимание на личните си отношения. Бъдете организирани и стриктни относно задълженията си. В четвъртък очаквайте добра новина. В събота и неделя ви очакват съвместни преживявания със семейството ви. Бъдете щедри откъм комплименти.

Близнаци

Успехът през тази седмица зависи от запаса ви от сили и енергия. Ако усетите, че имате нужда от помощ, не се колебайте да помолите свой колега или приятел да ви помогне в работата. Периодът е добър за контактуване с чужденци. Пътуванията зад граница също ще преминат успешно. Бъдете наблюдателни и нащрек, тъй като покрай вас може да премине поток от важна информация, която ще ви бъде от полза.

7 ПРИЧИНИ ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИМАТЕ БЛИЗНАЦИ В ЖИВОТА СИ

Рак

Още през първия ден от работната седмица ще ви се наложи да сте изключително организирани и събрани, тъй като малък пропуск може да обърка сериозно работата ви. Не поверявайте задачите си на другиго. В средата на седмицата бъдете по-стриктни към начина си на говорене, тъй като волно или неволно може да нараните някого с изпусната дума. В края на периода не оставайте длъжни на някой, който се опитва да ви съсипе с критика.

Лъв

През тази седмица плановете ви ще започнат постепенно да се осъществяват. Във вторник ще изглежда, че имате късмет, но това ще се окаже просто призрак. В сряда се въздържайте от всякаква проява на агресия, защото е много вероятно тя да се обърне срещу вас, затова се опитайте да решавате всички проблеми по мирен път. В четвъртък и петък се опитайте да си вземете отпуска и да излезете със семейството си извън града и да си починете повече, като удължите почивката с дните от уикенда.

Дева

През тази седмица не спирайте да правите всичко възможно, така че да постигнете набелязаните цели. Много е вероятно цялата ви седмица да е изпълнена с напрежение и отговорности, които ще трябва да понесете. Отнасяйте се отговорно към работата си и ще постигнете желаните успехи. Запасете се с доверие и разбиране към интуицията си. Във вторник и сряда не е желателно да започвате нищо ново, но за сметка на това в петък можете да започнете някакъв грандиозен план за близкото бъдеще. Почивните дни прекарайте на тихо и отдалечено място.

Везни

Седмицата е добра за осъществяване на плановете ви. Във вторник и четвъртък избягвайте всякакви конфликти с началниците си, защото няма да можете да ги убедите в правотата си, а само ще оформите голям конфликт. Оставете ги да узреят сами и да видят, че сте прави. Не разчитайте на колегите си, те няма да ви подкрепят в този момент. Не хабете силите си по дребни проблеми, а ги съсредоточете за нещо наистина важно. Петък ще е подходящ ден за преговори и завършване на сделки. През почивните дни се отдайте на романтика с любимия си човек.

Скорпион

Тази седмица ще получите шанс да разрешите някои противоречия, които ви безпокоят, но и вие от своя страна ще трябва да направите някакви компромиси. В сряда ще можете да пристъпите към изпълнението на многообещаващи планове и да покажете таланта и способността си в целия им блясък. Хората ще са възхитени от вас и естествено това ще ви донесе голямо удовлетворение. През уикенда се опитайте да внесете ред в дома си, а също така в собствените си мисли и чувства.

10 ПРИЧИНИ ДА СЕ ВЛЮБИТЕ В СКОРПИОН

Стрелец

През тази седмица не пренебрегвайте колегите си, но и не поемайте голяма част от тяхната работа. Във вторник бъдете внимателни към информацията, която получавате. Възможно е да има неточности, които да ви заблудят. В четвъртък трябва да привлечете на своя страна влиятелни хора, които са способни да подкрепят каузата ви. В почивните дни е възможно близките ви да се държат по начин, който да предизвика недоумението ви. Не бързайте да се сърдите, а се поинтересувайте какво точно се е случило.

Козирог

Първите дни на седмицата ви очаква временно затишие, което ще ви даде повече време за установяване на полезни контакти или просто за общуване с приятели. В сряда не давайте обещания, чието изпълнение ще ви бъде трудно и дори невъзможно. Всякаква информация, която получите в четвъртък, трябва да запазите, защото в бъдеще ще ви бъде полезна. В петък се опитайте да сведете до минимум натоварването си в работата и да прехвърлите задачите на някой друг. Това не е бягане от отговорност, а честно разпределение на задачите. През почивните дни се отдайте на обновяването на дома си.

Водолей

През тази седмица няма да ви е трудно да си наложите самодисциплина, която ще ви насочи към важните въпроси от всекидневието. На преден план ще излязат въпроси, свързани с финансовото ви състояние. За щастие вие сте подготвени за ситуацията, благодарение на пестеливостта, която сте си наложили в последно време. През почивните дни може да се отдадете на грижата за цветята в градината и на балкона ви.

Риби

Седмицата се очаква да бъде изключително активна. Очаква ви натоварен график и много работа за вършене, както в офиса, така и у дома. Това обаче няма да ви умори, а ще възвърне увереността в собствените ви сили и ще ви даде повече самочувствие, от което имате нужда. При разрешаването на даден проблем не се колебайте за използвате интуицията си и по-необикновени решения. Все пак не бъдете излишни оптимисти и не слагайте розовите очила.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама