Седмичен хороскоп за 31 октомври - 6 ноември


Седмичен хороскоп за 31 октомври - 6 ноември

Овен

Понеделник ще ви донесе изненада, която ще подложи на изпитание дисциплината ви. Рискът от това да влезете в конфликт с важна персона във вторник е прекалено голям. В сряда важните разговори няма да се разминат, но тонът ще е много по-смекчен. Четвъртък и петък ще ви дадат увереност, която обаче трябва да оставите само за себе си, за да не подразните околните със самочувствието си. Не си правете стриктни планове за събота и неделя, тъй като няма да сте господари на ситуацията. Неделя вечерта ще имате своите приятни мигове.

Телец

Седмицата ще ви даде много предимства пред останалите. Това се отнася най-вече за служебната сфера. В понеделник начертайте добре стъпките, които смятате да предприемете, а във вторник действайте с размах. Имайте предвид, че тогава може да ви се наложи да останете до късно в офиса. Сряда е добър ден за полагане на грижи за тонуса и външния ви вид. В четвъртък си подарете 1-2 часа след работа в сладки приказки с любим приятел. Петък е добре да прекарате вечерта в занимание, което да ви разтовари - концерт или изложба. Съботата посветете на всичко онова, което трябва да се довърши в дома. Неделя забравете за всякаква работа и прекарайте възможно най-много време навън.

Близнаци

Седмицата ще е студена, но вие няма да го усетите. Още в понеделник ще се отличавате от останалите с хъса си за работа и желанието за покоряване на нови върхове. Във вторник ще ви се наложи да положите усилия, за да преодолеете пречка, която завистлив колега ще ви създаде. В сряда се подгответе за сериозен разговор и много спешно търсене на решение на внезапно изникнал въпрос. Четвъртък може да ви се обадят от училището на детето, не бързайте с наказанията. В петък вечер отделете повече време на семейството си и направете всичко, за да решите назрелите проблеми. Събота и неделя не форсирайте нещата, а се опитайте да включите всички членове на семейството в домашните дейности.

Рак

Тази седмица ще започне с много емоции, събития, срещи и може би дори раздели. Важното е да не се плашите от нищо. Понеделник ще толкова спокоен, че ще се чудите къде точно ще се вместят всички тези неща, докато не дойде вторникът. Тогава ще имате чувството, че в него са събрани поне три дни, заради интензивността му. Ако в сряда все още са ви останали сили, насочете ги към...

... за ВСИЧКИ ЗОДИИ - ТУК :)

.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама