Седмичен хороскоп за 4-10 юли


Седмичен хороскоп за 4-10 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

В началото на седмицата ви очаква ново увлечение. Не приемайте обикновения флирт за нещо фатално и дълбоко. Случката ще ви даде самочувствие и вяра в собствените ви възможности. Ако се чудите кога да си насрочите среща, то най-подходящият ден за това е сряда. Избягвайте за тази цел вторника. В работата ви може да възникнат малки, но лесно разрешими проблеми. За съжаление те ще отнемат доста от времето  и нервите ви. Не губете и за миг увереност в силите и уменията си. В сряда ще ви бъде гарантирана подкрепата от важни за вас хора в критична ситуация. Ценете и уважавайте труда си и не позволявайте на самозванци да сриват самочувствието ви или да използват постиженията ви за ваши цели.

Телец

Тази седмица може да положи началото на нова връзка.  Смело си организирайте среща и действайте направо. Все пак правете разлика между реалността и  мечтите. Във вторник ви очаква среща с приятел, от която ще произтече положителна последица за бизнеса ви. През почивните дни обърнете повече внимание на близките ви и дори може да помислите за това да им направите подарък.

Близнаци

През тази седмица ви очаква успех в любовта. Неочаквано познанство може да промени живота ви. Най-успешните дни за това ще са...

... ПРОЧЕТИ ВСИЧКИ ТУК :)

.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама