Седмичен хороскоп за 5-11 декември


Седмичен хороскоп за 5-11 декември
Снимка: Thinkstock/Guliver

Овен

В тази седмица ви предстоят много промени в любовта. Към по-добро! Още в понеделник върнете нещата 2-3 седмици назад и прегледайте дали няма нещо за дооправяне. Вторник и сряда нека бъдат най-активните ви дни от седмицата. Тогава заложете на активни действия и преговори. В четвъртък и петък може да се поотпуснете, като са заемете с рутинна работа и включите автопилота. Събота и неделя не очаквайте чудеса от другите. Сега е ваш ред да организирате свободното си време.

Телец

Може да ви се струва скучно, но седмицата ще опровергае усещането ви. В понеделник ще ви възложат задача извън вашата обичайна дейност. Във вторник така ще се развихрите, че ще ви се струва, че цял живот само това сте правили. Сряда и четвъртък ще приемате похвали, но не се отпускайте. Последният работен ден се очертава напрегнат, ще има въпроси за решаване от личен характер. Събота и неделя не може да останете у дома, просто няма ви свърта на едно място. Не забравяйте топлите дрехи.

Близнаци

Много чудене ще имате през тази седмица. Вече ви е завладяла предпразничната треска и правилно. В понеделник помислете добре и направете списъка, а във вторник набележете местата, откъдето да закупите подаръците. В сряда очаквайте телефонно обаждане от образователна институция. Може да се наложи да обърнете повече внимание на детето си. Четвъртък и петък ще сте заети с мисълта за промени в някои навици в семейството ви. Ако не се налагат не пришпорвайте нещата. Почивните дни посетете роднини и се разберете за посещенията по празниците.

За всички зодии - ТУК :)

.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама