Седмичен хороскоп за 5-11 септември


Седмичен хороскоп за 5-11 септември

Овен

Новата седмица започва с предизвикателства за знака Овен. Почивните дни няма да ви дадат възможност да осъществите замисленото и напълно естествено това няма да ви хареса. Вероятно ще бъдат възпрепятствани връзките ви с чужбина и няма да може да осъществите планирано общуване. Сряда ще ви зарадва с приятна изненада от сферата на любимите ви дейности. Приемете това като реванш за неприятното начало на седмицата. Възможно е събитието да бъде подкрепено с парични приходи. Този баланс между доброто и препятствията ще се запази до края на периода. В последните дни от седмицата ще имате приятно усещане за любовно приключение, но ще може да му се насладите истински едва през следващата седмица.

Телец

С постижение в любовната сфера започва седмицата за знака Телец. Резултатите от упоритите ви усилия в тази област ще дадат очакваните плодове и сега може да им се насладите изцяло. На 6 септември ще ви се предостави възможност да получите нещо повече, нещо, което само сте бленували и виждали във фантазиите си. Изкушението ще бъде огромно. Трябва да внимавате да не използвате непозволени средства и методи при постигането му. Ако излезете извън рамките на позволеното после ще трябва да платите доста висока цена, превишаваща ползите. В дните от 7 септември натататък може да претърпите загуби или да ви се наложи да се справите със ситуация, в която да не разполагате с необходимите средства за действие. Опитът от това начинание ще е безценен. Неделя е денят, в който ще може да се освободите от всичко, натрупало се през седмицата и ще си починете ефективно.

Близнаци

Седмицата започва със страшно много работа за вършене по дома. Почивните дни ще ви притискат да изпълните задълженията си. За съжаление няма за кога да отлагате и ще трябва да се заловите сериозно за работа. Това може да е ремонт, отложено посещение при роднини или друго връщане към недовършени задължения и отговорности. На 8 септември може да получите изненадваща сума пари. Това може да бъде...

... за ВСИЧКИ ЗОДИИ - ТУК :)

.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама