Седмичен хороскоп за 7-13 ноември


Седмичен хороскоп за 7-13 ноември
Снимка: iStock/Guliver

За всяка зодия през новата седмица!

Овен

През тази седмица може да усетите, че натискът нараства и нещо от миналото ви ви тегли назад. В понеделник това ще ви накара да се оглеждате на мечти и надежди, на които е съдено да се сбъднат, но на един по-късен етап. Във вторник може да чуете разочароваща информация ида усетите необходимост от това да се потопите в чужди проблеми. В сряда и четвъртък направете усилие в посока да успокоите, да вдъхновите друг човек. Това ще бъде по-полезно, отколкото да зацикляте на собствените си тревожни мисли. В петък се опитайте да възстановите полезните си навици и връзките, които ще допринасят за това. През почивните дни задължително намерете компания за посещение на фитнес залата или за вечерна разходка.

Телец

Тази седмица ще бъде една от запомнящите се в живота ви. Понеделник ще е ценен за вас ден, в който ще се случи пренареждане във вътрешното ви отношение към важна за вас тема. В сряда е възможно е да се почувствате разстроени от нещо да се откажете. В четвъртък може да възникне и неочаквано силно увлечение, поради което да загубите самоконтрол, да изпуснете груби думи, както и да извършите неадекватни постъпки. В петък ще имате напълно реалната възможност да намалите напрежението. В събота и неделя мобилизирайте всичките си сили, за да не допуснете разрушителната енергия да повлияе върху сфери от живота ви, в които можете да разчистите нещо и да се избавите от стари неща.

Близнаци

Втората седмица на ноември ще бъде белязана от необходимостта от промени. Още в понеделник събития или конфликти в обкръжението ви ще ви накарат да преосмислите основните си нагласи и дори да промените някои от навиците си. Във вторник в служебната сфера ще се засили онкуренцията, както и борбата за власт и доминиране. Най-малко от всичко сега е необходимо да проявявате самонадеяност там, където чувствате напрежение. Това важи най-вече за дните сряда и четвъртък. В петък не си и помисляйте да започвате нищо ново, рискувате да се сблъскате с проблеми. Почивните дни са подходящи затова да се заемете с организирането на подготвителни мероприятия. Това е добра възможност да преосмислите плановете си и да оставите само онези от тях, които наистина ще ви донесат някаква полза.

За другите ЗОДИИ - ТУК :)

.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама