Седмичен хороскоп за 7-13 юни


Седмичен хороскоп за 7-13 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ще са ви нужни много сили, за да посрещнете предизвикателствата на съдбата. Изпитанията ще бъдат най-вече в деловата сфера. В първите дни на седмицата пазете силите си за дейности, които ще са полезни за вас. Не ги хабете за гняв и съжаления. В четвъртък не се подавайте на манипулации в личен план. Изживейте нещата така, както ги чувствате. Не се натрапвайте на никого. В почивните дни търсете баланса.

Телец

Това е седмица, в която ще сте изключително продуктивни. Не парадирайте с възможностите си, а правете нещата си бавно, тихо и дори потайно. Изненадайте околните с постиженията си, но не им давайте повод да мислят, че винаги може да е така. Активността ви през периода ще ви спечели сериозно предимство пред конкуренцията. Четвъртък и петък отделете време за любов. Почивните дни разделете между вашите нужди и тези на семейството ви.

Близнаци

Това е седмица, която да посветите изцяло на себе си. Точно тогава може да ви "задърпат" от различни посоки, но нека това не ви притеснява. Случващото се ще е тест за вашето търпение и умение да отстоявате себе си. През целия период се въздържайте от изясняване на отношения. В личен план оставете нещата такива, каквито са. Отговор на важни въпроси ще получите през почивните дни.

Рак

През тази седмица ще бъдете щастливците на зодиака. Ще се радвате на разбирателство и любов във връзката си. Това е добър период за разбирателство по важни семейни въпроси. В сряда очаквайте добра новина, свързана с финансовото ви положение. В четвъртък и петък са важни дни за професионалното ви развитие. През почивните дни си дайте почивка от пътувания и останете у дома или заложете на кратки разходки на близки места.

ГОЛЕМИЯТ МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ЮНИ 2021

Лъв

Това е седмица, в която ще може да затвърдите позициите си в служебно отношение, особено ако заемате ръководна длъжност. Спазвайте баланса, тъй като, ако прекалите, може и да загубите ценни позиции. Сега взаимоотношенията с другите ще са от особена важност за вас. В средата на седмицата може да очаквате помощ за решаването на семеен проблем. През почивните дни не се товарете излишно, но ако бъдете помолени за помощ от роднини - не отказвайте.

Дева

Предстоящата седмица ще е решаваща за много аспекти от живота ви. Бъдете отговорни към постиженията си, но и към тези, които са ви помогнали да стигнете до там, където се намирате в момента. Сряда ще бъде денят с най-много предизвикателства за вас. В четвъртък изведете важните изводите от последните седмици. В петък ви предстои важно изпитание. През почивните дни се въздържайте от емоционални изблици и заложете на баланса и спокойствието.

Везни

Това е седмица, в която ще може да се уверите във верността и подкрепата на важни за вас хора. В понеделник и вторник не поемайте допълнителни задачи. В сряда обърнете специално внимание на семейството и на децата си. В четвъртък не се колебайте да отделите време за ваш стар познайник. Очаква ви възраждането на едно ценно приятелство. През почивните дни отделете време за активно спортуване.

ДВОЙКИТЕ В ЗОДИАКА, ЧИЯТО ЛЮБОВ Е БЛАГОСЛОВЕНА

Скорпион

През тази седмица наблегнете на професионалните задачи. Сега ще може да се представите в най-добрата си светлина. Вторник и сряда ще са решаващи за вашето положение в работата. В четвъртък ще имате повод за празнуване - направете го елегантно и изискано. В петък се постарайте да разберете чувствата на половинката си и не ги наранявайте. През почивните дни намерете време за романтика и красиви жестове.

Стрелец

Това е седмица, която ще е решаваща за вашето професионално развитие. Предстои ви да научите много нови неща. Още в първия ден от седмицата ще бъдете потърсени за съвет. Вашите думи ще са решаващи за нечие бъдеще, затова бъдете обективни. В сряда и четвъртък ще имате спокойствието да помислите за вашите планове. В петък отделете време за занимание, свързано с изкуство. През почивните дни вашите приятели няма да ви оставят да скучаете.

Козирог

Това е седмица, в която вашата добрина и щедрост ще достигнат невиждани висоти. Още в понеделник ще бъдете помолени да се включите в благородно начинание. Вашите способности ще са решаващи за успеха на мероприятието. Всичко, което вложите сега, ще се възвърне многократно. В сряда и четвъртък е добре да разнообразите дните си с повече изкуство. В петък не забравяйте да поглезите любимия си човек. В събота и неделя не се надпреварвайте с никого. Заложете на спокойствието.

Водолей

През тази седмица ще се ползвате с голяма степен на доверие от близките и колегите ви. Това е приятно, но ще трябва да докажете, че заслужавате такава чест. Във вторник може да се наложи да останете до късно в офиса. В сряда ви очаква ползотворна среща - бъдете ясни и конкретни, за да постигнете дългосрочни резултати. През целия период записвайте задачите си, за да не пропуснете нещо важно. Постарайте се и да не закъснявате за срещи.

Риби

През тази седмица за вас ще е важно да повишите активността си. Имате неотложни задачи и никакви оправдания няма да ви спасят от изпълнението им. Истината е, че няма да срещнете особени трудности, просто трябва да сте по-дисциплинирани. В сряда очаквайте добри новини. В петък емоциите ви може да ви подведат - не го позволявайте. В събота и неделя оставете време за довършване на работни задачи, но и за хобито ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама