Седмичен хороскоп за 8-14 юни


Седмичен хороскоп за 8-14 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ви очаква важно прозрение, свързано с професионалното ви развитие. Ако сте убедени, че искате да промените посоката на действие, едва ли ще има друг по-успешен момент да направите това. Сега е много важно да направите така, че да бъдете последователни и настоятелни в целта, която преследвате. Промените, вероятно, ще засегнат и личния ви живот, но вие подсъзнателно сте готови за това. Може да сте сигурни, че ви очаква най-доброто развитие на нещата. Не се отказвайте и за миг, колкото и да ви е трудно на моменти.

Телец

През този седмица ви предстои сбъдването на много от вашите желания. Бъдете по-изискващи към себе си и тези, от които зависи изпълнението на това, което искате. В средата на седмицата ще имате шанс да придвижите нещата по-бързо, отколкото сте очаквали - не го изпускайте. В края на периода важно познанство ще ви изстреля директно към целта, но за това ще трябва да "поделите" плячката. Обмислете добре действията си.

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ЮНИ 2020

Близнаци

През тази седмица не се набутвайте сами в сериозните разговори. Макар че едва ли ще може да се сдържите. Тогава ще трябва да сте готови да дадете някои обяснение. В такъв случай е важно да бъдете дипломатични и крайно внимателни в подбора на думите си, за да не могат да бъдат използвани срещу вас. В края на седмицата намерете тихо местенце сред природата, където да си отдъхнете от суетата.

Рак

През тази седмица е необходимо да бъдете внимателни. Може и да си мислите, че неприятностите са останали назад, но все нещо е останало извън вниманието ви и може да изникне изведнъж, заплашвайки стабилността ви. В сряда се отнасяйте предпазливо към настроенията и очакванията на хората, с които тясно свързвате живота си. Нова тема ще укрепва позициите ви, а вие ще имате възможност да покажете компетентност. През почивните дни в дома ви може да има събития, които да ви накарат да преосмислите бюджета.

Лъв

Седмицата е подходяща за сключването на сделка или да започнете нещо ново. Ако ще пътувате, може да очаквате ярки впечатления и приятни срещи и запознанства. Повечето от събитията сега се случват в близкото ви обкръжение, но това не значи да зарежете вашите си неща и да хукнете да оправяте живота на другите. През почивните дни се погрижете за собствената си безопасност и интереси, като проявявате мъдрост.

Дева

Посветете седмицата на общуване с близките, да организирате семейна среща. Ако в дома ви има проблеми или назряват големи промени, може да възникне необходимост от свикване на семейния съвет. Предстои ви преоценка на привичните ви модели на поведение. Помислете как е най-добре да действате в бъдеще, като отчитате променящите се условия. Почивните дни посветете на близките и роднините си, особено ако са по-възрастни и имат нужда от помощ.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама