Седмичен хороскоп за 9-15 януари


Седмичен хороскоп за 9-15 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Първите дни на новата седмица ще ви дадат доста широко поле за действие. Ще може да насочите събитията в личния ви живот в желаната от вас посока. Дните понеделник и вторник са подходящи за осъществяването на ваши желания и фантазии. След това избягвайте изясняването на отношенията и проявата на ревност към половинката ви. В сряда може да ви застигне последица от ваша постъпка, в която не сте спазили правилата. Петък може да ви затрупа с работа, поради недовършени задачи, които ще изискват спешно приключване. Това може да наложи да работите и през почивните дни. Хубавото е, че никой от семейството няма да ви се сърди, че не му обръщате достатъчно внимание.

Телец

Седмицата започва трудно в емоционален план, което може да се отрази на качеството на общуване с околните. Възможно е да изникне и финансов проблем, но ще се справите бързо с разрешаването му. Сряда ще ви подари чувство за оптимизъм, което е добре да използвате за подобряването на отношенията ви с определени хора. Цялата седмица ще премине под въздействието на фантазиите ви, затова мобилизирайте цялата си дисциплина, за да не пропуснете нещо важно в работата ви. Уверете се, че приемате нещата такива, каквито са. В неделя окончателно ще „слезете на земята“, което може да бъде придружено с леко раздразнение. Най-добре прекарайте деня сами у дома.

Близнаци

Задачата ви през тази седмица ще бъде да усъвършенствате себе си. Има някои черти от характера ви, които се нуждаят от подобрение. Не приемайте това като критика, а шанс за постигане на целите, които сте си набелязали. Не допускайте повтарянето на стари ходове, особено ако ситуацията не се е развила добре. Промяната в самите вас ще ви покаже верния път и ще ви даде желаното. Запасете се с търпение и следвайте здравословен режим, за да може да ви стигнат силите. Единственият ден, който трябва да се въздържате от взимането на решения и крайни...

... за ВСИЧКИ зодии - ТУК :)

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама