Седмичен любовен хороскоп за 1-5 юли


Седмичен любовен хороскоп за 1-5 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Началото на седмицата, а и не месеца, няма да бъде особено шеметно в любовен план - може да се почувствате така, сякаш половинката не ви подкрепя. За щастие, до края на седмицата ще се чувствате по-уверени в любовта и ще можете да постигнете това, което искате.

Телец

Възможно е сексуалният ви живот да търпи известни ограничения и те да се дължат на страх, който изпитвате. Запитайте се какво ви задържа и защо не искате да се отдадете напълно на половинката.

Близнаци

Твърде многото ангажименти в професионален план могат да намалят романтиката във връзката през тази седмица. Въпреки това, ще получите подкрепа от любимия човек. Ще разберете какво е необходимо за едно зряло и устойчиво партньорство в любовта.

Рак

Съсредоточили сте се върху финансовите въпроси, за да подсигурите лятната почивка. Не забравяйте да отделите и повече време за романтика, която в последните дни никаква я няма.

Лъв

През тази седмица ще ви бъде по-трудно с отношенията с половинката. Някакъв стар проблем може да се окаже източник на напрежение. Не позволявайте на грижите да ви смажат емоционално.

Дева

Преодолейте страховете си и се отдайте на приятни емоции. Време е да отворите сърцето си напълно, ако искате да имате пълноценна връзка.

Везни

Ако се намирате във връзка, не е лоша идея да въведете някои промени, за да имате повече разнообразие с половинката. Направете си филмова вечер или ден за разходки сред природата.

Скорпион

Любовният ви живот ще ви накара да се чувствате удовлетворени. Това обаче няма да е достатъчно за онези от вас, които търсят страст и фойерверки. Бъдете честни със себе си и с половинката, защото никой не заслужава посредствена любов.

Стрелец

През този период очаквайте подобряване на сексуалния ви живот. Отдайте се на приключения под завивките, защото сега е най-подходящият момент!

Козирог

Комуникацията ви ще бъде под всякаква критика, както се казва. Няма да ви е лесно да чуете или кажете това, което мислите, така че по-добре се дистанцирайте временно. Запазете добрия тон с любимия човек и разговаряйте за проблемите.

Водолей

Ако искате да направите някакви промени във връзката си, то трябва да започнете с "бебешки" стъпки, без резки промени, за да не реши половинката, че искате да го промените коренно. От вас зависи дали резултатът ще ви удовлетвори.

Риби

Рибите ще усещат силни любовни емоции. Използвайте възможността да определите това, което искате и очаквате по отношение на любовта. Не става дума непременно да го дискутирате с любимия, просто бъдете наясно със себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама