Седмичен любовен хороскоп за 10-16 октомври


Седмичен любовен хороскоп за 10-16 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Новата седмица ни е подготвила много изненади и неочаквани обрати, за това по-добре си поемете дъх през уикенда и запретнете ръкави за нови приключения от понеделник. Какво ще се случи в любовен план на всяка зодия през следващата седмица на октовмри, разберете още днес.

Овен

Имате много колебания, понякога се чувствате несигурни и имате два дни, в които да премислите ситуацията и да вземете правилното решение. Чувствата са сложно нещо и често пъти ни объркват до такава степен, че забравяме кои сме и какво трябва да направим. Любовта не е толкова страшна, само трябва да я разберем. Всичко при вас ще се нареди още в средата на другата седмица.

Телец

Ще имате някои спорове с половинката си, което ще ви се отрази изключително тежко. Не приемайте всичко лично и поговорете с човека до вас. Той може да не осъзнава какво означават думите му за вас. Положението ще се успокои в края на седмицата и ще може да прекарате един спокоен и романтичен уикенд, ако един от двама ви поеме инициативата да спретне романтична вечеря със свещи и... неочакван край.

Близнаци

Обвързаните ще имат спокойна и положителна седмица, но другата седмица ще е особено силна за необвързаните Близнаци. Ще ви се наложи да избирате между съня и нова тръпка. Едва ли изборът не е много труден, но се пригответе за много вълнуващи нощи, в които ще сте на топло в прегръдките на нов човек в живота ви. Не мислете веднага за сериозна връзка, не всичко трябва да води до това.

Рак


Няма пълно щастие или поне така казват. Другата седмица ще разберете това, защото ще ви се наложи да проведете няколко много сериозни разговори за чувства и намерения. Ако човекът срещу вас не дава сигнали, че иска нещо сериозно, а вие само за това копнеете, не трябва повече да си губите времето. Ако знаците отсреща са добри, продължавайте да бъдете себе си да развивате връзката си.

Лъв

Другата седмица ще трябва много да се постараете за половинката си. Тя ще има нужда от вас, защото ще е психически и физически натоварена от работното място. Измислете няколко релаксиращи вечери, подарете си масаж, пуснете си хубав филм и се отдайте на гушкане в студените вечери. Бъдете подкрепата, от която половинката ви ще има нужда. Усилията ви ще бъдат оценени.

Дева

Имате цялото време на света, за да решите колебанията си. Не се хвърляйте необмислено в нови връзки и преживявания. Имате нужда от малко спокойствие и човек, с когото да говорите, а не се отдавате на секс без емоции. Нищо чудно човекът, с който разговорите са толкова смислени и успокояващи, да се окаже новата ви половинка. Преценете ситуацията и действайте според разума си.

Везни

Очаква ви много динамична седмица, в която няма да имате време нито за себе си, нито за личния си живот. Работа, задачи, ангажименти и много работни срещи. Любовта обаче не пита и някой сериозно ще се намеси в живота ви и ще обърка малко графика ви. Не се дърпайте и не използвайте работата си като извинение. Всеки има нужда да разпусне понякога.

Скорпион

Имате  някои колебания относно връзката си, които непременно трябва да обсъдите с човека до вас. Той ще ви разбере и ще изясните много неща, за които незнайно защо си мълчите от известно време насам. Ще видите, че човекът до вас истински ви обича, защото няма да реагира остро, а зряло. Към средата на седмицата дори ще ви изненада с нещо малко, но много значимо.

Стрелец

Стрелците в сериозна връзка може да очакват неочакваното през другата седмица. Предложение за съвместно съжителство, защо не и за брак? Големи новини очакват Стрелците другата седмица. Някои двойки ще разберат, че ще стават родители, други ще стъпят на следващото ниво на връзката си по различен начин. Вълнуващо ще бъде от понеделник, та чак до неделя.

Козирог

Романтика ви трябва, а някои хора не се сещат за това. Намерете начин още в понеделник вечер да спретнете някоя романтична и страстна изненада на човека до вас. Така ще дадете тон за една различна и емоционална седмица, от която и двамата имате нужда. Трябва да запалите наново пламъчето, което не ви оставя да спите до късно през нощта...

Водолей

Седмицата ще ви накара да се замислите за много от нещата, които ви предстоят. Няма смисъл за губите време в страх, а просто започвайте да действате по план. Имате тръпка, която не ви оставя намира. Трябва да намерите време да се отдадете на изкушението и да не отлагате повече това, което трябва да се случи. Очаквайте много интересна седмица и още по-интересен уикенд.

Риби

Любовта може да е несправедлива, всички знаем това. Ако през другата седмица ви изненадат неприятно с някой разговор или истина, реагирайте като голям човек. Всичко е поправимо, когато има желание за това. Към края на седмицата ще получите обаждане, което ще накара сърцето ви да трепне. Човек от миналото или...?

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама