Седмичен любовен хороскоп за 11-15 март 2024


Седмичен любовен хороскоп за 11-15 март 2024
Снимка: iStock

Седмицата обещава доста мрачно и облачно време, но дали дъждовни облаци ще надвиснат и в любовния живот на различните зодии? Разберете сега!

Овен

Вашата седмица ще бъде посветена на комуникацията на всички нива. В любовните отношения ще се разбирате почти на телепатично ниво с партньора, така че няма от какво да се притеснявате.

Телец

През тази седмица може да имате някои противоречия с партньора ви. Той сякаш е окупирал процеса на взимане на решения във връзката ви. Помислете дали не сте се отдръпнали от тази отговорност, преди да се сърдите.

Вижте още: Този кристален камък е мощен талисман за зодия Риби

Близнаци

На дневен ред ще са въпроси, свързани със създаването на семейство и минаване под венчило. Чувствате се готови да преминете на следващото ниво, но имате колебания относно партньора и дали точно той е човекът, с когото ще прекарате живота си.

Рак

Усещанията ви от последните седмици, че скоро ще се случи нещо, са на път да се сбъднат. Предстоят ви нови проекти и срещи с интересни хора, някои от които ще грабнат вниманието ви. Пазете се да не стъпите встрани!

Лъв

През тази седмица не се затваряйте в себе си. Това със сигурност няма да се отрази добре на връзката ви. Проблемите се решават с диалог и готовност за такъв. Не подценявайте партньора си. Той има доста добри идеи за това как да разнообразите ежедневието си и да направите връзката си по-интересна и качествена.

Дева

Трудно ви е да се доверете на половинката по някаква причина. Искате да споделите какво ви тревожи, какво не ви дава да заспите вечер, но някак не можете да се насилите, защото мислите, че ще останете неразбрани.

Везни

Хубава седмица се очертава и за Козирозите. Различията, които ви изкарват от равновесие по принцип, сега ще бледнеят пред любовта, която изпитвате. Ще осъзнаете колко маловажни понякога са битовизмите.

Скорпион

Добро настроение и приповдигнат дух очакват представителите на зодия Скорпион. Химията между вас и половинката ще се върне с пълна сила,ще се радвате на големи дози любов и внимание.

Вижте още: Таро хороскоп за всяка зодия за март 2024

Стрелец

Стрелците ще се радват на хармонична връзка през новата седмица. Ще ви се отдаде възможност да усетите и преоткриете половинката на едно по-дълбоко духовно ниво.

Козирог

През тази седмица трябва да вземете важно решение, свързано с връзката ви. Ако ситуацията не ви удовлетворява, не бива да мълчите за това. Все пак не очаквайте, че всичко ще се развие по начина, по който си го представяте. Ще се наложи да направите някои отстъпки и да приемете част от условията на другата страна.

Водолей

Емоционална ще е седмицата за Водолеите. Ще научите новини, засягащи професионалното ви бъдеще, но това ще окаже влияние и върху връзката ви. Каквото и да се крие в главата ви, споделете го и не дръжте половинката си на тъмно.

Риби

Новата седмица ще ви даде поводи за усмивки, но вие сякаш предпочитате да се държите за негативните емоции, за да не останете разочаровани от това, което звездите ще ви начертаят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама