Седмичен любовен хороскоп за 18-22 февруари


Седмичен любовен хороскоп за 18-22 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Контролирайте емоциите си и не изпадайте в паника, ако нещо не върви според очакванията ви. Ако имате проблем с любимия човек, фокусирайте се и направете план как да поправите нещата.

Телец

Ще усещате подкрепата на половинката, което ще ви помогне да сбъднете голяма част от това, което искате да ви се случи през идната седмица. Ще се чувствате пълни с енергия, мотивирани, а връзката ви има реален шанс да се задълбочи.

Близнаци

Бъдете предпазливи, защото някой приятел (ваш или на партньора) може да се намеси в любовта ви чрез непоискан съвет или необмислени действия. Намеренията му може да са добри, но резултатът е е катастрофален.

Рак

Обвързаните Раци ще се радват на завидна комуникация с партньора, което ще донесе удовлетворение в любовен план. Ще успеете да се сближите на духовно и емоционално ниво, разговорите ви ще бъдат интересни, приятни.

Лъв

Началото на седмицата ще бъде белязано от финансови въпроси за обвързаните представители на зодията. Има възможност да се сбъднат голяма част от мечтите ви, но бъдете много внимателни с доходите си. Възможно е някой от вас да получи тласък в кариерата и това да донесе още повече положителни емоции във връзката ви.

Дева

Чувствате се готови за важни разговори. Ако партньорът е имал желание да обсъжда връзката ви, от гледна точка на деца и брак, а вие все сте се спотайвали, сега е моментът да се реванширате.

двойка

Везни

Тази седмица на преден план ще бъде романтиката. Ще бъдете мотивирани за промяна в положителна посока. Партньорът ви несъмнено ще е доволен от развитието.

Скорпион

През тази седмица е хубаво да оцените усилията и компромисите, които половинката ви прави в името на връзката. Покажете й благодарност. И двамата сте мотивирани да комуникирате и да избягвате разногласията.

Стрелец

Не е изключено да се чувствате доста неудовлетворени от отношенията във връзката ви. Струват ви се хладни, лишени от емоция и страст. Опитайте се да не вземате големи решения, а изчакайте.

Козирог

Ще изпитвате трудности по редица въпроси, засягащи връзката ви – комуникацията няма да е гладна, а компромисите ще изглеждат направо недостижими. За щастие, към края на седмицата нещата се нормализират.

Водолей

Финансови въпроси ще вълнуват обвързаните Водолеи. Ще се наложите да си направите сметка и стратегия за оптимизиране на семейния бюджет. Може да не ви е по вкуса, но определено е наложително.

Риби

Повечето Риби сякаш вече са влезли в Сатурнова дупка. Чувствителността ви ще се повиши до краен предел, няма да липсват и ситуации на спор. Всички проблеми имат решение. Не забравяйте, че винаги е най-тъмно преди зазоряване.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама