Седмичен любовен хороскоп за 19-23 април


Седмичен любовен хороскоп за 19-23 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Любовната хармония ще се задържи до средата на седмицата. Периодът е подходящ и за взимане на по-големи и важни решения, като общо съжителство, например.

Телец

Седмицата ще бъде повече от вълнуваща в сексуално отношение за Телците. Ако имате любим човек до себе си, отдайте се на повече страст.

Близнаци

Комуникацията с половинката ще върви гладко. Ще споделяте, ще говорите за проблемите и ще съумеете да ги разрешите по един разумен начин. Наслаждавайте се на хармонията помежду ви.

5 ЗОДИИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧАТ ДА КАЗВАТ "НЕ"

Рак

Обвързаните Раци ще бъдат смели и ще предприемат по-сериозни стъпки в любовно отношение. Това може да е промяна, която да доведе до брак или общо съжителство.

Лъв

Важно е да бъдете по-социални, което надали ще бъде проблем за вас. Ако вече се намирате във връзка, ще намерите нови начини да я обогатите.

Дева

Седмица на промени за родените под знака на зодия Дева. Някои събития ще ви накарат да се почувствате объркани. Не бързайте да се тревожите, ако трябва да направите някаква промяна в любовта, не отлагайте, а действайте. Резултатите може и да ви изненадат.

Везни

През първите дни на седмицата е добре да се заемете с ваши лични въпроси за решаване, които сте чакали да се разминат от само себе си. Опитайте се да се поставите от другата страна на нещата, така ще спечелите и вие. 

Скорпион

Началото на седмицата може да ви изненада с новина, която да доведе до сериозни промени в начина ви на живот или досегашния график на задълженията ви. Не забравяйте, че всяка промяна води към добро.

Стрелец

Периодът ще ви напомни, че понякога животът изисква промени, за да се променят нещата към добро. През работните дни най-доброто, което може да направите за себе си е да не си отказвате нищо, но и да се вглеждате в знаците.

4 СИЛНИ ЗОДИИ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ СЛОМЕНИ

Козирог

Тази седмица е добре да премине в полагане на усилия за проява на повече предпазливост и чувствителност в общуването с близките. Във вторник ще ви е трудно да потиснете своите чувства, симпатии, антипатии, но изразът им може да изгори някои мостове. Бъдете пестеливи откъм изразни средства и даване на мнение. 

Водолей

Притеснението и тревогата няма да ви помогнат да приемете нещата от живота по-лесно, а ако се замислите - тези промени не са толкова лоши. В личен план ви очакват промени в положителна насока, само ако сте готови да промените част от очакванията си и представите за това какво трябва да представлява дадена връзка.

Риби

Тази седмица се пазете от прекомерното си търпение и толерантност. Има случаи, в които трябва да покажете повече твърдост и непоколебимост. Фактите са категорични, че имате напълно реална представа за ситуацията, затова нямате причина да отстъпвате от позициите и исканията ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама