Седмичен любовен хороскоп за 19-23 февруари


Седмичен любовен хороскоп за 19-23 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Вижте какви изненади са ви приготвили звездите за новата седмица.

Овен

През новата седмица решенията ще взимате заедно с половинката и без проблем ще постигате консенсус. Оставете нещата да се случат, за да не изпуснете щастието си.

Телец

В началото на седмицата ще се замислите за много неща от живота и ще откриете, че любовта е на една крачка и от вас зависи да я направите първи. Откривайки много нови неща за половинката си, ще осъзнаете колко добре се чувствате в тази връзка.

Близнаци

Тези от вас, които имат половинка до себе си, ще се почувстват свързани на духовно ниво. Ако нямате любим човек, седмицата е идеална за нови познанства. Ако се появи проблем на хоризонта, оставете го настрани и изчакайте правилния момент за решаването му.

Рак

Трябва да се запитате дали сте готови да направите нова крачка в живота си и можете ли да отворите сърцето си за човека до вас. Чакате прекалено дълго и влагате излишна енергия за нещо, което може би никога няма да се случи.

Лъв

В първите дни на новата седмица ще бъдете изцяло посветени на семейството и това няма да ви тежи, напротив. Петък обещава романтика, затова се възползвайте от нея.

Дева

Имате много причини да се усмихнете, а любовта е само една от тях. Радвайте се на споделените мигове, защото съвсем скоро те ще са повече, отколкото сте и мечтали.

Везни

Мнителните Везни най-накрая ще постигнат хармония, защото ще се повиши доверието им в партньора. Възможно е да вземете някакво решение, което касае и двама ви, важно решение за общото ви бъдеще.

Скорпион

Дайте воля на чувствата си - достатъчно силни са, за да разпалят искра, която ще пламне в прекрасно преживяване. Очаквайте незабравими мигове и се престрашете да направите всичко онова, от което се страхувате.

Стрелец

Магнетични, привлекателни и неустоими. Така ще изглеждате за другите. Сега имате добра възможност да се възползвате от късмета си и да затвърдите любовната си връзка или да стартирате нова.

Козирог

Тази седмица ще сте на по-особена вълна. Искате да споделяте ваши мисли относно любовта и връзката си с близки приятели. Въпреки подкрепата им, оставете нещо и за себе си като информация, защото различните съвети могат да ви объркат.

Водолей

Никога не се отказвайте от това, за което се борите. Седмицата ви ще бъде изпълнена с обрати, докато накрая ще се случи точно това, за което тайничко се надявате. Имайте малко търпение. 

Риби

Новата седмица ще ви вдъхнови да опитате нещо ново с половинката, като да започнете хоби, образователен курс, да посетите семинар. Тази умствена стимулация ще ви сближи още повече като партньори.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама