Седмичен любовен хороскоп за 2-6 април


Седмичен любовен хороскоп за 2-6 април
Снимка: iStock/Guliver

Тази седмица ще бъде много вълнуваща в любовен план за някои зодии, докато други ще имат проблеми във връзката си.

Овен

Новата седмица ще ви донесе много страст и романтично настроение, което бихте могли да използвате както за заздравяването на съществуващи връзки, така и за съживяването на такива, които по една или друга причина са преустановени в миналото.

Телец

През първата седмица на април най-важно е да се доверите на чувствата си, да изследвате емоциите си и да се водите единствено по копнежите на сърцето си. Само така можете да бъдете сигурни, че ще вземете максимума!

Близнаци

Началото на пролетта ще изненада дори и вас с променливи настроения на любовния фронт. От ден на ден, ситуацията около вас ще се променя, в някои случаи незабелязано, в други – радикално.

Рак

Новата седмица ви заварва в по-скоро практично, отколкото в романтично настроение. Ваши по-възрастни роднини ще имат нужда от помощ, която не можете да откажете, така че най-добре се отдайте на семейни дела.

Лъв

Лъвовете трябва да отделят повече време за задушевни разговори и семейното щастие ще бъде гарантирано за целия месец напред.

Дева

Новата седмица няма да бъде белязана от спокойствие. Бъдете внимателни – онова, което си мислите може би е натрупан с времето гняв, а може би е напълно субективна преценка. Не прибързвайте със скандалите.

Везни

За Везните първата пролетна седмица обещава да бъде динамична, страстна и наситена със знакови събития, които ще е трудно да бъдат контролирани.

Скорпион

Очаквате половинката ви да чете мисли и да откликва на всяко ваше тайно желание. Нетърпението ви обаче, може да се окаже източник на напрежение и дори конфликт с любимия човек. Или да ви тласне към необмислени постъпки и контакти.

Стрелец

Емоциите ви ще бъдат пламенни, действията енергични, а любовните ви преживявания ще преживяват разцвет. Какво по-хубаво от това?

Козирог

Отдава ви се възможност да поправите стари грешки. Разполагате с всички условия, за да намерите правилния подход и точните думи и да възстановите хармонията във връзката.

Водолей

Дайте повече свобода на вродената си природа - бъдете игриви, лекомислени и остроумни, флиртувайте и охотно приемайте покани за отдих и развлечения.

Риби

Любовното ви щастие през новата седмица зависи от личната ви инициатива. Колкото и да обичате да плувате по течението, ще трябва малко да се постараете в името на любовта.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама