Седмичен любовен хороскоп за 2-6 януари 2023


Седмичен любовен хороскоп за 2-6 януари 2023
Снимка: iStock

Овен

Още сте под въздействието на отминаващите празници и по всичко личи, че социалният и любовният ви живот ще се слеят в емоционалната еуфория. Много срещи, смях и имени дни ще бележат седмицата ви!

Телец

Изглежда още от самото си начало, 2023 година дава категорична заявка, понасяйки ви на любовната вълна. Либидото ви е с космични величини, така че страстта ще е във вашия дом тази седмица.

Близнаци

Явно имате нова и пищна сурвачка, защото през първата седмица на новата година, финансовото ви състояние ще бъде цветущо! Това ще се отрази на любовния ви живот под формата на спокойствие и хармония.

Рак

Чувствате се заредени и изпълнени с енергия. Бленувате за ново начало, но не знаете точно какво. Може би помислете за дребни интериорни промени, докато решите накъде да концентрирате енергията си.

Лъв

Обвързаните представители на зодията ще се радват на щедростта и вниманието на партньора си. Възможно е да получите малко закъснял коледен подарък, който да ви изуми със стойността си.

Дева

Мислите ви ще бъдат изпълнени със сантиментални размисли и романтични идеи, които ще искате да сподели с партньора, но за съжаление ще останете неразбрани.

любов

Везни

Мечтаете си за някаква промяна във връзката, която да ви "подкоси коленете". Ако до този момент сте задържали в себе си някакви фантазии, може би е крайно време да преосмислите приоритетите си. Може пък партньорът ви да ги хареса и реализира и да осъзнаете, че само сте загубили време, криейки ги, вместо да ги изживеете.

Скорпион

Любовните драми ще останат зад гърба ви през идните няколко дни. Възможно е да изпитвате изтощение, желание да си починете от всичко и всички. Не лишавайте себе си от възможността да презаредите.

Стрелец

През новата седмица ще се чувствате уверени в собствените си способности, ще се радвате на завидно самочувствие, а това несъмнено ще повлияе позитивно на връзката ви.

Козирог

Жаждата ви да предизвиквате себе си, да изпитвате нови емоции и да се впускате в приключения може да се окаже доста опасна, особено ако сте във връзка. Не е изключено да се заплетете в неочаквани любовни сюжети.

Водолей

Ще се случат неща, които ще ви изкарат от зоната ви на комфорт и ще ви накарат да се почувствате объркани и разочаровани. Не бързайте да се тревожите, защото промените не винаги означават нещо лошо.

Риби

Страхотна и емоционална седмица очаква родените под знака на зодия Риби. Ще проведете разговор, който ще се окаже катализатор и ще ви накара да предприемете нещо ново заедно. Може би пътуване, занимание или нещо ново в спалнята.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама