Седмичен любовен хороскоп за 20-24 юни


Седмичен любовен хороскоп за 20-24 юни
Снимка: iStock

Овен

Любимият човек ще ви подкрепи и е възможно да се издигнете в кариерата. По някакъв начин любовният ви живот ще се свърже с работата. Покажете вашата благодарност към половинката за подкрепата, която ви оказва.

Телец

Седмица на промени за родените под знака на зодия Телец. Някои събития ще ви накарат да се почувствате объркани. Не бързайте да се тревожите, ако трябва да направите някаква промяна в любовта - не отлагайте, а действайте. Резултатите може и да ви изненадат.

Тези две зодии имат НАЙ-силна връзка помежду си

Близнаци

Някои от представителите на зодията тази седмица ще направят решаващ избор в любовта, тъй като са пленени от специален човек. Ако търсите нова половинка, ще ви бъде повече от лесно да привлечете към себе си нови обожатели.

Рак

Ще имате усещането, че във връзката ви нещата се развиват с бързи темпове. Ще имате добри възможности да се опознавате и преоткривате, да споделите мисли, опит и може би да преследвате заедно някакви общи интереси. Предстоят ви чудесни дни.

Любовно пожелание за 20 юни според зодията

Лъв

Комуникацията с половинката ще върви гладко. Имате прекрасна възможност да споделите това, което ви вълнува, да се свържете с любимия човек на едно духовно ниво. Ще споделяте, ще говорите за проблемите и ще съумеете да ги разрешите по един разумен начин. Наслаждавайте се на хармонията помежду ви.

Дева

Седмицата е подходяща да представите любимия човек на близките си, ако скоро сте започнали нова връзка. Любовната хармония ще се задържи до средата на седмицата. Периодът е подходящ и за взимане на по-големи важни решения, като общо съжителство, например.

Везни

Ако с половинката сте имали планове да закупите нов дом, тази седмица плановете ви ще започнат да се реализират. Бъдете внимателни при подписването на договорите. Отдайте се и на романтика, защото периодът е благоприятен в това отношение.

Годишен хороскоп – Зодия „Везни“

Скорпион

Готови ли сте да планирате вашата мечтана почивка? Тази седмица отделете време с половинката и направете планове. Звездната карта показва, че ви предстои път.

Стрелец

Финансови положителни новини ще зарадват вас и любимия ви човек. Най-вероятно половинката ви ще получи неочаквани приходи. Също така, ако имате общи инвестиции, те могат да ви донесат печалби. Отделете си време за повече романтика.

Годишен хороскоп – Зодия „Стрелец“

Козирог

Въпреки че любовният ви живот започва тази седмица спокойно, стартирате дълъг период, който ще повиши хармонията между вас и партньора. Ще ви бъде по-лесно да комуникирате, да обсъждате важни въпроси и да взимате решения. Най-хубавото е, че ще имате желание да изненадате половинката си приятно.

Водолей

Офис романтика може да е на хоризонта. Обърнете внимание на всички сигнали, които получавате от ваш колега, особено след вторник. Възможно е да разберете, че той от доста време има интерес към вас.

Риби

Любовният ви живот е на път да стане по-интересен. Ще имате много възможности да се срещнете с нова любов. Единственото, което може да направите е да се възползвате от космическата подкрепа в този момент. Отворете сърцето си за възможностите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама