Седмичен любовен хороскоп за 26 февруари - 2 март


Седмичен любовен хороскоп за 26 февруари - 2 март
Снимка: iStock/Guliver

Затишие или буря на любовния фронт? Разберете какво ви очаква през тази седмица.

Овен

Тази седмица партньорът ви ще има нужда от вас – може би ще иска да сподели дълбоки тайни или съкровени мечти. Помогнете му, защото се чувства адски несигурен.

Телец

Зашеметяващата Луна ще ви донесе романтични трепети към четвъртък. Изпълнени сте с любов и желание, което е страхотно!

Близнаци

Любовният ви живот ще бъде в пряк конфликт с професионалния такъв. Може би ще имате предложение за нов пост, командировка или проект, което половинката ви няма да приеме така, както ви се е искало.

Рак

Към средата на седмицата ще имате желание за дълбоко духовно преживяване. Замислете се за йога с любимия човек или нещо друго интересно.

Лъв

Тази студена седмица ще бъде изключително огнена за вас! Сексуалните фантазии са в изобилие, така че не е моментът за задръжки.

Дева

Ще бъдете истински непукисти, което е доста нетипично за вас. Това, разбира се, няма да очарова човекът до вас, така че са възможни леки конфликти на любовния фронт.

Везни

Везни, ходите по много тънък лед и това може да ви изиграе лоша шега. Погледът ви „шари” и половинката ви няма да пропусне този факт.

Скорпион

Тази седмица ще сте едни от най-големите късметлии в целия зодиак. Каквото и да подхванете, ще ви се получава с лекота.

Стрелец

Ще се чувствате така, сякаш ви липсва комуникация във връзката. Е се ядосвате за битовизми и дребни неща, но по-добре не задълбавайте, защото няма да спечелите нито един спор.

Козирог

Очаквате човекът до вас да владее телепатия и сте наистина разочаровани, когато това не се случва. Време е да слезете на земята и да погледнете обективно на ситуацията!

Водолей

Ще се чувствате напълно удовлетворени от любовния си живот, дори на моменти ще надминава очакванията ви. Каквото и да сте намислили, ще се случи.

Риби

Имате нужда от повече специални моменти и романтика. Не разчитайте само на човека до вас да се сеща за тези интимности, а поемете инициативата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама