Седмичен любовен хороскоп за 29 ноември - 3 декември


Седмичен любовен хороскоп за 29 ноември - 3 декември
Снимка: iStock

Овен

През новата седмица ще се наложи да бъдете по-смели и дръзки, особено ако искате да потърсите повече романтика от половинката си. Но не бъркайте дързостта с агресия.

Телец

За вас се очертава седмица на равносметка. Помислете дали се чувствате удобно в положението, в което се намирате, дали получавате това, което винаги сте искали от една връзка, или е време да продължите напред.

Близнаци

Няма да имате особено много интимни моменти през седмицата и ще се чувствате сякаш вие трябва да преследвате партньора за малко внимание. Ще си задавате много въпроси по отношение на връзката.

КЪСМЕТЧЕ ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ ЗА ДЕКЕМВРИ 2021

Рак

Любовният живот на Раците ще е в разцвет, на прага на важно решение или промяна. Някои представители на зодията биха могли да планират наследник.

Лъв

Тази седмица ще може да се възползвате максимално от романтиката, която ви очаква. Ако имате тайна, която ви тежи и искате да споделите, сега е идеалният момент.

Дева

През тази седмица ще се вълнувате най-вече от духовното израстване. Има реален шанс да стартирате нови начинания заедно с половинката, което ще ви сближи.

Везни

Трудно ви е да се доверете на половинката по някаква причина. Искате да споделите какво ви тревожи, какво не ви дава да заспите вечер, но някак не можете да се насилите, защото мислите, че ще останете неразбрани.

Скорпион

Забравете работата за миг и отделете повече внимание на любимите ви хора. Направете нещо мило за тях, за да се реванширате за липсата си.

Стрелец

Представителите на тази зодия ще са завладени от меланхолия. Натрапчиви мисли за миналото, носталгични спомени ще ги преследват през новата седмица и колкото и да се опитват - няма измъкване.

Козирог

Мечтаете си за истински релакс, но се чувствате все повече като затворник. Истината е, че сте малко уморени душевно. Копнеете за самотен остров, любим човек и глътка безгрижие.

Водолей

Както винаги, Водолеите ще са във вихъра! Дори да се озоват сами в даден момент от седмицата, до минути ще са заобиколени от обожатели, което ще повдигне самочувствието им значително.

Риби

Най-накрая сте намерили спокойствие във връзката си. Дълъг и трънлив е пътят, който извървяхте като двойка, за да стигнете до този момент, но ще разберете, че си е заслужавало.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама