Седмичен любовен хороскоп за 7-11 ноември 2022


Седмичен любовен хороскоп за 7-11 ноември 2022
Снимка: iStock

Овен

В началото на седмицата може да почувствате известни ограничения, свързани с вашия любовен живот. Ако се чувствате притиснати, може би не е зле да помислите какво наистина получавате и давате в тази връзка.

Телец

Седмицата няма да е най-успешната в любовно отношение. Телците ще се чувстват объркани, сякаш са попаднали на грешното място в неподходящ момент.

Близнаци

През тази седмица ще допуснете грешка – умът ви ще е „заклещен” в минали събития. Невъзможността за концентрация тук и сега е се отрази негативно на връзката ви.

Рак

Парични проблеми заплашват щастието и на Раците. Опитайте се да бъдете по-креативни в желанията си за романтика, без да се налага да харчите много от бюджета си – пикник сред природата, събиране с приятели и настолни игри.

Лъв

Както се казва - "мерете си приказките", защото думите могат да ви се изплъзнат по-бързо, отколкото очаквате. Единственото, което може да направите, е леко да се дистанцирате емоционално, за да не позволявате на най-дребното нещо да взима превес.

Дева

През тази седмица е важно да останете спокойни и хладнокръвни. Не прибързвайте с вземането на решения и не отлагайте разговорите с любимия човек. Ако запазите добрия тон, седмицата обещава да бъде плодотворна в това отношение.

Везни

Романтиката ще се окаже далечен блян през тази седмица. Вероятно някой от двама ви преминава през труден период и това оказва негативно влияние на връзката ви.

Скорпион

Има реален шанс да задълбочите връзката си в емоционално отношение. Може би точно това ще ви даде спокойствието, което все не можете да намерите.

Стрелец

Имате притеснения партньорът да не ви пренебрегва. Чувствате се самотни и сте на ръба от емоционално дистанциране. Време е да помислите за промените, които искате да направите.

Козирог

Жаждата ви да предизвиквате себе си, да изпитвате нови емоции и да се впускати в приключения може да се окаже доста опасна, особено ако сте във връзка. Не е изключено да се заплетете в неочаквани любовни сюжети.

Водолей

Работни ангажименти е възможно да препречат пътя на Водолеите. Те ще потърсят подкрепата на половинката си, но дали ще я получат? Евентуален отказ може да накара представителите на зодията да се затворят в себе си.

Риби

Любовният живот на Рибите ще е в разцвет, на прага на важно решение или промяна. Някои представители на зодията биха могли да планират наследник.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама