Седмичен любовен хороскоп за 8-12 юни


Седмичен любовен хороскоп за 8-12 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

В любовен план ви очаква една що-годе спокойна седмица. Няма да липсват разногласия, но в крайна сметка всеки спор ще приключва благоприятно, без останала горчивина, а нали това е най-важното? 

Телец

Някакво съмнение, което се е загнездило у вас, може да застраши страстта в отношенията ви тази седмица. Възможно е умът ви да е ангажиран с роднина или сложна семейна ситуация, която не ви дава мира. 

Близнаци

Както се казва - "мерете си приказките", защото думите могат да ви се изплъзнат по-бързо, отколкото очаквате. Единственото, което може да направите, е леко да се дистанцирате емоционално, за да не позволявате на най-дребното нещо да взима превес. 

5 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ЖЕНАТА БЛИЗНАЦИ

Рак

Не е изключено приятелите ви да се окажат причина за вашето любовно щастие в началото на седмицата. Благодарение на тях, ще можете да погледнете на връзката си отстрани и да разберете от какво се нуждаете в любовта.

Лъв

Лъвовете ще намерят нови вдъхновения в работата си, но от това любимият човек ще се почувства застрашен. Важно е да комуникирате и да не оставяте ситуацията неразрешена.

Дева

Тази седмица любовният ви живот ще се развива не по начина, по който сте се надявали. И най-дребната ситуация има шанс да прерасне в яростен спор, който да остави във вас чувство на несигурност.

Везни

Обвързаните представители на зодията ще имат голям напредък в отношенията с любимия човек и най-вече в комуникацията. Не крийте нищо един от друг, накрая ще се почувствате много по-леко, без тежест от неизказани думи.

Скорпион

Парични проблеми заплашват щастието и на Скорпионите. Опитайте се да бъдете по-креативни в желанията си за романтика, без да се налага да харчите много от бюджета си – пикник сред природата, събиране с приятели и настолни игри. 

Стрелец

През тази седмица ще допуснете грешка – умът ви ще е „заклещен” в минали събития. Невъзможността за концентрация тук и сега е се отрази негативно на връзката ви.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА ЮНИ 2020

Козирог

Време е да докажете, че можете да работите в екип точно толкова добре, колкото и да бъдете шеф. Хубавото е, че лесно ще взимате решения с половинката.

Водолей

Вместо да се наслаждавате на това, което се случва в живота ви, вие предпочитате да мислите за това, какво бихте искали да ви се случи. Време е да слезете на земята и да започнете да живеете в настоящето.

Риби

Някои Риби може би ще се замислят дали не заслужават нещо по-добро в любовта. Натрапчивите мисли ви преследват, но не взимайте прибързани решения под влияние на емоции.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама