Щастлива новина очаква 1 зодия на 30 август


Щастлива новина очаква 1 зодия на 30 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този четвъртък може да сте спокойни за финансите си. Все пак не прекалявайте с инвестициите. Влагайте разумно. 

Телец

През този ден вярвайте на собственото си мнение и интуиция. Дори всички да са на противоположното мнение, не позволявайте това да повлия на вашето. 

Близнаци

Това е ден, в който да се погрижите за себе си и най-вече за физическото ви благополучие. Ако е необходимо се посъветвайте с лекар.

Рак

Това е ден, в който ще научите добри новини. Запазете информацията за себе си и не почивайте на лаврите, които тя ще ви даде. 

Лъв

При решаването на служебен въпрос потърсете експертно мнение. Понякога имаме нужда от страничен поглед върху нещата, за да се получи най-трезвата оценка.

Дева

Това е ден, в който може да си починете. Никой няма да ви търси за работа, а и вие не се бутайте. Вечерта измислете нетрадиционно занимание. 

Везни

През този ден е възможно да получите сериозна критика. Това не бива да ви натъжава. Приемете съветите, но не позволявайте това да повлияе на самооценката ви.

Скорпион 

Този четвъртък обещава успехи във всичко, което е свързано със семейните въпроси. Възползвайте се от късмета си и се наслаждавайте на щастието си.

Стрелец

Днес ще бъдете изненадани от ваш приятел. Това ще е урок, който да ви научи, че не бива да мислите, че нещата или хората са предрешени.

Козирог

Днес поддържайте добрия тон и не влизайте в полемики. Най-важното е да сте в унисон с вашия семеен партньор. Другото се оправя. 

Водолей

Това е ден, в който е добре да преосмислите поведението си. Бъдете по-добронамерени. Може да сте сигурни, че приятелите ви ви харесват повече, отколкото си мислите. 

Риби

Това е ден, в който трябва да предприемете сериозна крачка. Отдавна мечтаете, но не правите нищо, за да реализирате желанията си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама