Щастлива НОВИНА за 2 зодии в хороскопа за 6 юни


Щастлива НОВИНА за 2 зодии в хороскопа за 6 юни
Снимка: iStock/Guliver

Днес ще валят щастливи новини. Някои зодии ще научат много хубави неща, свързани с личния си живот. Ето какво чака всяка от 12-те зодии днес:

Овен

През този ден няма да минете между капките. Всеки пропуск ще бъде забелязан, а точно сега нямате нужда от такава слава. Бъдете сигурни, че след всяко ваше действие под лупа. В любовта ще ви зарадват с много голяма и щастлива новина. Ще ставате родители! Разбира се, ако връзката ви е сериозна и сте се насочили към тази голяма крачка от живота ви. Ще се случи... и ще е щастливо.

Телец

Хубаво е да сте малко по-отворени и доверчиви. Това не винаги води до изключителна болка и нещастия. Свалете малко гарда и в живота ви може да навлезе повече светлина и щастие. В любовта всичко това може да ви помогне, защото в края на деня ще усетите внимание, от което ще ви се подкосят краката. Ще ви поласкаят с няколко комплимента и този флирт може да се превърне в хубава лятна авантюра.

Близнаци

Всичко лошо на този свят е дошло от добрите намерения. Ако не ви скат помощта – не се натрапвайте, дори да сте сигурни, че ще помогнете безкрайно. Поразсъждавайте и добре върху мотивите ви...

... за всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама