Слабото място на всяка от 12-те ЗОДИИ


Слабото място на всяка от 12-те ЗОДИИ
Снимка: iStock/Guliver

Всеки един от нас си има слабо място, което не го прави слаб човек, но понякога му усложнява значително живота. Тези наши "ахилесови пети" само показват колко сме силни, когато се опитваме да се борим с тях. Вижте кое е слабото място на всяка една от 12-те зодии.

Овен

Гневът. Това безспорно е слабото място на всеки Овен. Онзи завладяващ гняв, който го кара да забрави за всичко и да каже онова, което мисли. Често изрича неща, просто за да обиди отсрещния човек. Няма значение дали му е близък – прави го без да му мигне окото.

Телец

Страхът от изневяра. Да, това е болното място на всеки един Телец. Няма представител на тази зодия, който да не трепери над партньора си. Постоянно се чуди дали половинката му няма да кривне от правия път и да предаде доверието му. Телците дори задушават със своята ревност, което най-често е причина връзките им да не продължават дълго.

Близнаци

Егото. Слабото място на Близнаците е онова его, което поглъща всичко и всички наоколо. Те не умеят да мислят за никой друг, преди да са помислили за себе си и да са взели най-изгодното за тях самите решение. Често пъти егото им играе лоша шега във всяка една сфера от живота – работа, личен живот, приятели и какво ли още не.

Рак

Страхът от самота. Всеки човек има различни страхове, които се опитва да пребори през целия си живот. Раците обаче трудно се справят със сраха си от самота. Именно за това те се вкопчват в половинката си и я задушават с прекалено внимание и обич.

Лъв

Гордостта. Това е нещото, което може да погуби всеки Лъв. Гордостта им е толкова голяма, че никой и нищо на света не може да ги накара да простят. Зачеркват другия и никога не биха направили първата крачка, за да оправят нещата. Именно за това трябва да действате много внимателно с тях и да не ги притискате. Могат да ви простят някога, но никога няма да дойдат при вас първи!

Дева

Лошата преценка за хората. Това е слабост, която кара Девите да страдат. За щастие, с времето преценката им за хората става реална и престават да вярват, че всеки човек е добър с тях. Те трябва да се научат да отсяват негативизма, за да намерят щастието. 

Везни

Вечното колебание. Кой партньор в живота да изберат, коя е правилната за тях половинка, да отидат ли на това пътуване, да останат ли... Цял живот избори, които винаги им се струват изключително трудни. Колебанието на Везните е пословично и е почти невъзможно да го преборят.

Скорпион

Непукизмът. Онзи непукизъм, който не може да накара никой Скорпион да се трогне от каквото и да е. Това понякога е силна страна, но в личните взаимоотношения е най-голямата им слабост. Скорпионите вечно игнорират чувствата на партньорите си, които рано или късно се уморяват и просто си тръгват.

Стрелец

Прекалено влюбчиви. Не им трябва много, за да се хванат на въдицата и когато се влюбят винаги е драматично и като за последно. Това, което Стрелците не могат да разберат, е че с този подход плашат отсрещната страна и това кара партньорите им бързо да си събират нещата, уплашени от силните чувства в съвсем ранните етапи от връзката им.

Козирог

Инатът. Деградивен и безсмислен инат, който подлудява всички наоколо. Често пъти Козирозите сами си вредят, когато многократно отказват възможности, само защото така са си наумили. Никога не ядосвайте Козирог, защото от инат може и никога вече да не ви потърси.

Водолей

Страхът от провал. Водолеите са много борбени личности, амбициозни и вечно покоряващи върхове. Страхът от провал е неизменна част от пътя им. Те трябва да се научат да губят с достойнство, защото животът има своите върхове и спадове и в това няма нищо лошо.

Риби

Наивни. Рибите могат да бъдат много наивни, що се отнася до любовните им взаимоотношения. Те вярват, че всяка следваща любов е последната им – голямата! Не могат да разберат обаче, че техните намерения могат да са едни, а на отсрещния – съвсем други.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама