След раздяла: 4 зодии, които могат да останат приятели с бившите си


След раздяла: 4 зодии, които могат да останат приятели с бившите си
Снимка: iStock/Guliver

За съжаление, хората не винаги успяват да изградят силни връзки, основани на взаимно разбиране и доверие. Двойките се разделят по различни причини: липса на общи интереси, предателство, неразбиране и още какво ли не... Много малко са тези, които са в състояние да продължат комуникацията след бурен романс. Има четири знака на зодиака, които поддържат приятелски отношения, независимо как са се разделили с бившите си. Те държат на уважението помежду си, без значение колко дълго е продължила тяхната връзка и как е приключила. Вижте кои са тези зодии:

Близнаци

Представителите на този зодиакален знак са известни със своята гъвкавост. Те рядко гледат в бъдещето:  интересуват се повече от настоящето. Близнаците често обичат да спорят за неща от всякакъв вид, без да се замислят до какви последствия ще доведат в бъдеще.

Родените под този знак се отличават с любопитство. Те с радост искат да поддържат приятелство с бившите си и наблюдават как устояват на ударите на съдбата. Близнаците понякога се съгласяват да подновят отношенията, особено ако бившите им партньори станат надеждни приятели.

Везни

Те се стремят към хармония и баланс. Везните се сбогуват бързо с негативното и прогонват лошите спомени. Помнят само добри неща за своите връзки, затова партньорите продължават да остават близки хора до тях. С Везните е възможно силно приятелство след любовна връзка, но само ако е лишено от предателство и други негативни аспекти.

ШЕСТТЕ НАЙ-ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕНИ ЗОДИАКАЛНИ ЗНАКА

Стрелец

Родените под този знак живеят пълноценен живот. Стрелците могат да се наслаждават на всеки приятен момент, така че нямат време за излишни драми. Те никога няма да си отмъстят, да се оплакват от съдбата и да анализират миналото. По-скоро представителите на тази зодия ще поканят бившия си на чаша кафе, филм или парти. Добрите отношения са по-важни за тях от всякакви обиди.

Водолей

Представителите на този знак са емоционално зрели. Те внимателно избират приятелите си. Така че, ако един човек е бил уважителен с него, дори и след като са се разделили, Водолеят няма да пропусне шанса да го направи свой приятел. Но това се случва само ако бившата двойка има общи интереси и имат за какво да говорят. В противен случай, двамата ще си останат просто познати.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама