Слънчевото затъмнение ще донесе истинско щастие на тези зодии


Слънчевото затъмнение ще донесе истинско щастие на тези зодии
Снимка: iStock

На 25 октомври 2022 г. ще има слънчево затъмнение в знака Скорпион. Според астролозите това е началото на период на трудности, както в глобален, така и в личен аспект. Но за представителите на няколко зодии 25 октомври ще донесе само положителни промени.

Лъв

За Лъвовете може да настъпят положителни промени в общуването с тези, с които са били в конфликт от дълго време. Това са или роднини, или колеги, или приятели, с които са се скарали. Лъвовете ще се зарадват много от тази промяна.

Това са зодиите, които ще спечелят много ПАРИ през ноември 2022

Везни

Везните ще имат възможност да отидат там, където отдавна мечтаят. Освен това звездите им подготвят още нещо ново, което ще им донесе щастие. Това може да бъде покупка на нова вещ или нов дом.

Скорпион

За Скорпионите 25 октомври ще отвори възможности за себереализация. Възможно е те да започнат курс за повишаване на квалификацията. Представителите на този знак ще се почувстват истински щастливи.

Зодиите, които не се срамуват дори от лошите си постъпки

Риби

Рибите най-накрая ще успеят да постигнат това, за което отдавна мечтаят. Някои от тях ще се сдобият с мечтаната вещ, а други с мечтаната работа и това ще ги направи много щастливи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама