Страхотна изненада за една от зодиите тази събота - 13 април


Страхотна изненада за една от зодиите тази събота - 13 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота е добър ден да се усамотите на някое тихо и приятно място с любимия ви човек. Денят най-вероятно ще е дъждовен, така че спокойно може да останете в леглото през целия ден. Възможно е да сънувате пророчески сън.

Телец

Тази събота не се сърдете на никого. Може би ще имате своите причини и поводи, но в обясненията на другите само ще загубите от времето и нервите си. 

Близнаци

Очаква ви успешен ден. Запазете си обаче сили за вечерта, защото тогава ви очакват не малко преживявания и ще ви е яд, ако не ви останат сили за тогава.

Рак

Тази събота ще ви помогне да преодолеете неразбирателствата с ваши близки. Усмивката  и доброжелателността, дори насила, са най-доброто оръжие. Не го забравяйте и го използвайте смело и в големи количества.

Лъв

Тази събота може да си позволите малко по-фриволно поведение. Връщането към детството ни подмладява и ни зарежда с нови сили. Ако имате деца, те ще бъдат очаровани. Може да си размените ролите за няколко часа.

Дева

Тази събота ще ви затрупа с работа. Хубавото е, че може да я изпълните в условия, които са ви приятни и така да се справите по-добре от очакваното. Не се колебайте да вложите повече изкуство в дейността ви, независимо каква е тя.

Везни

Тази събота ще направите много за професионалното ви развитие. Не спирайте порива си. Постижението ви може да ви донесе голям период на финансова обезпеченост и безоблачни дни.

Скорпион 

Тази събота не робувайте на стереотипи. Избягвайте ситуации, които могат да предизвикат конфликт с близките ви. Все пак ви очаква още един почивен ден. Добрата храна и виното в умерени количества правят чудеса.

Стрелец

Тази събота е възможно да се почувствате ощетени. Всъщност това усещане често идва от нас самите, когато не получаваме това, което искаме. Другите, обаче няма как да четат мислите ни. Кажете ясно какво желаете и вероятността да го получите е голяма.

Козирог

Тази събота не предприемайте напразни рискове. Потърсете професионална информация - в нея ще намерите изхода от ситуацията, която ви измъчва. Помнете, че решението ви не бива да наранява никого, освен ако вие самите не се чувствате истински зле в момента.

Водолей

Тази събота не се страхувайте да се борите за вашата свобода. В крайна сметка това е най-ценното, което притежаваме и не бива да правим компромиси.

Риби

Тази събота ви очакват приятни преживявания. Ще се чудите защо не сте си подарявали подобни моменти по-рано. Поучете се от грешката и наваксайте. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама