Съвет за всяка зодия за ЮЛИ 2022


Съвет за всяка зодия за ЮЛИ 2022
Снимка: iStock

Овен

През този месец се отдайте на заслужена почивка и се насладете на моментите с любими хора. Забравете за страховете си. Повечето от тях не се сбъдват или всъщност ни се случва точно обратното.

Телец

Обърнете повече внимание на семейството си. Те отдавна искат да прекарате време заедно, затова им го подарете точно сега!

Близнаци

Имате прекалено много грижи? Помнете, че никой проблем не е вечен - всичко минава в живота, а времето наистина знае как да лекува душевни рани. 

Дневен хороскоп за 4 юли

Рак

Не оставяйте днешната работа за утре! През месец юли е хубаво да свършите всичките си ангажименти, за да може да се порадвате на заслужена почивка след това.

Лъв

Винаги ви е било страх от уязвимостта. През юли се опитайте да бъдете открити и истински, защото това ще позволи на хората около вас да ви се доверяват и да споделят с вас своите емоции.

Дева

Ще натрупате богат опит през този месец, който трябва да споделите с другите и да използвате максимално. Най-добре заделете и някой друг лев, защото ще ви е нужен след август.

ТЕЗИ ЗОДИИ ГИ ЧАКА ГОЛЯМ КЪСМЕТ ПРЕЗ ЮЛИ

Везни

Погрижете се за себе си и действайте с любов и уважение към своето тяло. Подарете си масаж, отидете на спа, зарадвайте се с любимо ястие. Този месец и само за вас!

Скорпион

През този месец бъдете благодарни за всичко, което имате. Слушайте интуицията си - тя се основава на вашия опит и жизнена позиция.

Стрелец

С каквото и да се захванете през този месец, то ще ви се получи идеално. Затова бъдете смели и действайте, въпреки страха!

Козирог

Най-добрият начин да спрете да се страхувате от старостта - да се наслаждавате на живота. Грабете с пълни шепи и се насладете на лятото. Забравете за минали проблеми и живейте тук и сега!

Хороскоп за тази седмица, за 4-10 юли

Водолей

Време ви е да разпуснете. Вземете любимите си хора и отидете на място, където ще бъдете само вие, ще се радвате на компанията си и ще си починете.

Риби

През този месец си повтаряйте, че малките неща също имат значение и всички големи победи започват с една малка крачка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама