Талисмани за зодия Близнаци


Талисмани за зодия Близнаци
Снимка: Ylanite Koppens / Pixabay

Ключът е най-добрият талисман за зодия Близнаци. Той може да отваря всички врати в света. В същото време помага да се противостои на атаката на твърде натрапчиви хора, да потуши физическата и умствена болка. Носете като талисман ключ в чантата или в десния си джоб. Ако сте в затруднение, вземете го в дясната си ръка. Той ще ви помогне да спечелите. Ако чувствате, че не сте във форма, разтрийте ключа между ръцете си, докато не усетите топлината.

Друг подходящ талисман е броеницата, която ще ви помогне да подредите мислите и си и да вземете правилното решение.

Символите и изображенията на пеперуди, водни кончета и колибри ще донесат късмет на хората от този знак и ще привлекат любовта към тях. Тези крилати същества представляват творчество, фантазия и свобода на душата. Огледалата също могат да бъдат талисмани за Близнаци. Добре да носят компактно огледало в себе си или дори да се зашие парченце от огледало в дрехите, за да се отблъснат отрицателните влияния.

Този знак на зодиака се контролира от стихията на въздуха. Един отличен талисман за Близнаци е перото на птица, защото е свързано с въздушния елемент. Перото, което можете да виждате постоянно, например на работния плот, ще ви помогне да се изразявате креативно, да подготвяте писмени материали, да преговаряте успешно и ще ви носи късмет в кариерата.

Казват, че ако имате някакво желание и изберете снимка или картинка, която съответства на вашето желание, поставите я в рамка и втъкнете перото - всичко ще се сбъдне!

Искате ли да знаете дали избраният от вас човек ви обича? Маркирайте от едната страна ключа с молив и преди да си легнете, го закачете да виси над снимката на любимия човек или над лист с неговото име. Сутринта погледнете талисмана си. Ако ключът се е завъртял, отговорът е "да". Ако е останал в същата позиция - уви, отговорът е „не”. Все пак не го приемайте много на сериозно този метод.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама