Талисмани за зодия Дева


Талисмани за зодия Дева
Снимка: iStock

Девите са мъдри, постоянни, педантични, подредени и за тях най-добрият талисман е изображение или фигурка на сова (бухал). Най-подходящи материали са глина, керамика и гипс, но може и други. Совата ще активира положителните им качества и ще им помага да взимат правилните решения в живота си, предпазвайки ги от беди. Благоприятните цветове са бъдат зелени и кафяви - цветовете на природата.

Вярната спътница на богинята Атина - Совата - символизира мъдростта и постоянството за Девите. Смята се, че този, който види нейния полет с настъпването на нощта, го очаква прекрасна новина. Ако вие се безпокоите за нещо, изчакайте залеза на Слънцето и вземете глинено изображение на Совата или перо от тази птица в ръка - ситуацията със сигурност скоро ще се проясни.

Друг талисман за Девите е пеперуда - в зелено или бяло носи късмет. Може да е от всякаква материя, включително и хартиена. Също така скакалец. При това може да бъде фигурка, изображение или истински.

Символ или изображение на планетата Земя също ще им донесе късмет.

Талисманите под формата на плодове, като ябълки, праскови и сливи, привличат любов, богатство, благосъстояние спомагат за подобряване на здравето.

Този малко песимистичен знак на зодиака е добре да носи яспис със себе си за късмет в живота. Ясписът може да се използва за лечение и облекчаване на депресията. Хризолитът носи късмет на своя собственик, той трябва да се носи над дрехите, а ахат и нефрит се използват за същата цел. Нефритът е известен като силен любовен камък. Като талисман за пари, Девата да използва цитрин, който в древни времена е бил наречен камъкът на парите. Подходящи талисмани за тази претенциозна зодия са също хематитът и ониксът.

Този практичен знак на зодиака е под управлението на стихията земя. Добър талисман за Девите са естествените камъни, особено с кръгли дупки в тях, носят късмет и любов на хора от този знак. Такива камъни повишават енергията и се считат за благоприятни символи.

Талисман от растителния свят, това е астрата. Това цвете освобождава човек, прави го по-общителен и помага да стане по-балансиран и чувствен. Превръща един сдържан и затворен характер в приятен и разговорлив човек. Полезно е да държите венчелистчета в къщи, тъй като ароматът и дори просто самото съзерцание на цветето облекчава натрупания стрес. Много е хубаво, ако ви подарят такъв букет. След това го поставете близо до леглото, за да посрещнете сутринта с добро настроение. Други цветя за Дева са хризантема, лютиче, стайна теменужка и лавандула.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама